FACTS ABOUT BLCKDIAMOND

IMG_7286
IMG_7289
IMG_7322
IMG_7295

Denise  Sixth June jacket // Forever 21 shirt // Cool Cat pencil skirt // Nike airmax one  premium sneakers // Forever 21 necklace // Komono sunglasses
Chantal  H&M bomber jack // Boohoo knitjumper // Costes ripped jeans // Puma Trinomic sneakers // Beautyz necklace // Primark sunglasses // H&M backpack 

Hi everyone!

And weekend it is! Bijna dan althans voor een aantal mensen. Hopelijk hebben jullie een fijn weekend in het vooruitzicht!
Vandaag hebben we weer een aantal dingetjes over onszelf voor jullie! Weten jullie ook een beetje hoe we in elkaar zitten. Dus hier een aantal puntjes/feitjes over ons! Oh en trouwens, deze week hebben jullie dus nog de mooie foto’s van Danilo Soumokil mogen bewonderen! Wij zijn hem nog steeds heel dankbaar en zijn heel blij met de foto’s. Thanks Nilo!

Denise:

1. Ik ben best eigenwijs. Wil ook altijd mijn gelijk halen als ik weet dat ik gelijk heb. Eigelijk ook als ik geen gelijk heb.

2. Ben sinds kort verslaafd aan raketijsjes.

3. Ik drink geen alcohol.

4. Ben in 2 jaar tijd heel veel kilootjes afgevallen (dat ik geen alcohol drink is daar een reden van).

5. Big fan van The Weeknd. Hij schittert dan ook als screensaver op m’n telefoon.

6. Vier maanden geleden heb ik mijn lange lokken afgeknipt naar een korte coupe. Mijn haren heb ik gedoneerd aan een goed doel zodat daar een pruik van gemaakt kon worden.

7. Ondanks dat ik een naalden fobie heb (verdoving bij de tandarts, bloed prikken of wat dan ook bij de gedachte alleen word ik al gek) heb ik een aantal piercings boven in m’n oren, een navelpiercing en over ander halve week komt tattoo nummer drie.

 

Chantal: 

1. Ik hou echt van eten! Ik heb ook altijd honger en heb altijd wel iets van eten in m’n tas zitten. Een vriend van ons heeft een keer gezegd; ‘ Vandaag of morgen haalt Chantal gewoon even een wok maaltijd uit d’r tas’. Zo erg is het dus haha.

2. Ik verander vaak mijn haarkleur. En ook eigenlijk m’n kapsel in z’n geheel. Raak snel uitgekeken op dingen! Maar nu is het al een half jaar beetje hetzelfde, heel bijzonder.

3. Ik ben vaak sarcastisch tot ergernis van de mensen om me heen hihi. Sorry guys!

4. Een insectenfobie.. En dan in het bijzonder spinnen. Maar ik ga ook al gillen als er per ongeluk een lieveheersbeestje tegen me aan vliegt.

5. Ik denk dat iedereen deze al wel weet, maar ik hou echt van Franse Bulldogs!

6. Waar ik dan weer niet van hou zijn verassingen. Daar kan ik goed chagrijnig van worden.

7. Wat dus met dit punt te maken heeft haha. Ik wil het liefst altijd alles plannen en vooraf geregeld hebben. Kan er dan ook niet tegen als ik moet wachten op mensen die te laat komen (want geduld heb ik dus ook totaal niet) of bijvoorbeeld vertragingen, dan schiet Chantal in de stress.

8. Ik huil bij heel veel films. Eigenlijk huil ik sowieso al snel haha, emotioneel wrak af en toe.

9. Mensen die openbaar nagels lakken, deo of parfum spuiten vind ik echt irritant. Wel goed dat ze parfum en deodorant gebruiken, wat volgens mij 9 van de 10 keer sowieso wordt vergeten, maar doe dat gewoon op een wc of iets dergelijks.

10. Mijn bed is mijn grote liefde. Hier hoef ik verder weinig uitleg bij te geven denk ik haha. Ik ben een typisch voorbeeld van ‘liever lui dan moe’.

Hopelijk blijven jullie na deze punten trouw onze blog lezen en zijn jullie niet op ons afgeknapt hihi.

Enjoy this weekend guys!
Liefs,
Denise & Chantal
XXXX

Geef een reactie