SMILE

IMG_7094IMG_7109a IMG_7161IMG_7152IMG_7186
IMG_7205 IMG_7224IMG_6997

 

Denise Boohoo chiffon top // Boohoo crop top // Zara jeans // Nike Airmax one premium sneakers // Beautyz necklace // Komono sunglasses
Chantal Boohoo knitjumper // Costes jeans // Puma Trinomic sneakers // Beautyz necklace // Primark sunglasses

 Hi there!

SMILE! Een lach op je gezicht maakt alles zoveel leuker! De oma van Chantal zei altijd als ze een keer boos of chagrijnig was, Chantal je bent zoveel knapper als je lacht! En geef oma is ongelijk.. Want het is veel leuker om naar mensen te kijken als ze lachen!
Dit was onze eerste echte shoot, dus daar kwamen veel melige buien van. Al zijn wij vaak melig en in lollige buien moeten we eerlijk toegeven. Wij lachen om de domste dingen, mensen die vallen, rare dansmoves, vooral opmerkingen die we zelf maken, rare woorden die er af en toe uitkomen en ga zo maar door. Denise is bijvoorbeeld heel goed in bijna vallen over drempels of verhogingen, zij krijgt het voor elkaar om in één straat drie keer over iets te struikelen, we wachten nog op de dag dat ze echt een keer onderuit gaat. Chantal maakt dan weer dingen mee en vooral als er alcohol in voor komt, zo kun je haar beter geen rosé geven dan denkt ze dat ze door muren heen kan lopen. Of ze heeft nog geen druppel op en loopt vrolijk met haar net vers gehaalde Cosmopolitan, iemand stoot haar aan en jaa dan raadt je het waarschijnlijk al, hoppa een cocktail vol in haar gezicht.

Al met al wilden we jullie even een lach op jullie gezicht mee geven op deze vrijdag! Because remember this: a smile is the prettiest thing you can wear..

SEE YOU NEXT TIME!
XXXX

Geef een reactie