NUEVA YORK

IMG_45347k

IMG_45533k

IMG_45083k

IMG_45483k

IMG_46764k

IMG_46843k

Forever 21 T-shirt dress // Nike AirMax Ultramoire sneakers // Rayban Wayfarer // Forever 21 Ear cuff // Beautyz Ring set

Yes it’s Friday again!

Hopelijk hebben jullie een leuke week achter de rug en leuke plannen voor het weekend! Mijn weekend wordt voornamelijk werken, werken en nog eens werken.. Gelukkig kan ik nog nagenieten van de Efteling post die we eergisteren hebben geplaatst. En ik kan jullie al verklappen, volgende week ga ik weer naar de Efteling! Nog als verjaardagcadeau, samen met mijn lieve vriendinnetje Milou. Super handig btw, ik heb drie vriendinnen die Milou heten haha. Dus voor de meeste altijd een verassing over welke ik het heb.

De foto’s die je voorbij hebt zien komen is op een kleine 10/15 minuten loopafstand bij mij vandaan en is een plek waar ik regelmatig kom om heerlijk een stuk te gaan lopen. Op deze locatie heb ik ook wat foto’s van Chantal geschoten die ondanks dat de foto’s niet gebruikt gaan worden, wel bijna m’n leven hebben gekost.. Ik zat midden op de weg terwijl alle fietsers gewoon makkelijk om mij heen konden fietsen. Tot er een stelletje op de fiets aan kwam en het er niet mee eens waren dat ik op de weg zat en ik snel weg heb moeten springen. Tja de risico’s van het fotograferen!

De jurk is super comfy waardoor ik hem heel graag draag. Door het gaas aan de onderkant en verschil in lengte, is het jurkje ook wat stoerder. Met dit zomerse weer is het leuk om met blote benen te dragen, maar ik draag ‘m ook vaak met een legging o.i.d. eronder.

Fijn weekend guys!

Liefs,
Denise

XXXX

Geef een reactie