SUMMER FEELINGSH&M top // Zara shorts // H&M hat // Dr. Martens boots // Primark sunglasses

Alohaaaa!

Jongenss.. Ik ben zenuwachtig! Over een paar uurtjes weet ik of ik over ben naar het tweede leerjaar.. Aaah! En in de tussentijd word ik helemaal gestoord van muggenbulten. Ik heb denk ik een van de domste opmerkingen van de week gemaakt dit weekend.. Ik zei; ik vind het zo gek, ik heb nog 0 muggenbulten! En de volgende dag stond ik helemaal vol. Helemaal top!

Denise en ik zijn gister naar een festival geweest hier in Tilburg en het was zo leuk! Al houden we totaal niet van die muziek eigenlijk.. Maar we hebben wel veel lol gehad! En zaterdag lekker rond gedobberd in het ‘zwembad’ van m’n broer, eindelijk een beetje verkoeling kunnen zoeken dit weekend. Hoop dat jullie ook een fijn weekendje hebben gehad!

Afgelopen vrijdag ben ik foto’s gaan maken samen met Jurrien Staps, in de Loonse en Drunense Duinen. Daar koelde het ’s avonds zo hard af dat ik het gewoon koud had haha. De top die ik draag is van H&M, van de collectie van Julie SariƱana. Oftewel de blogger Sincerely Jules. Ik volg haar echt al heel lang en vind haar stijl heel cool! Naast de collectie van de H&M heeft ze ook een eigen kledinglijn.

Ik ga nog even verder met zenuwachtig zijn en lekker genieten van de vakantie!

Liefs,
Chantal
XXXX

 

Geef een reactie