ROSES


IMG_6413a IMG_6415 IMG_6417 IMG_6439 IMG_6441 IMG_6572IMG_6387

Zara sweater // Supply & Demand shirt // Costes ripped jeans // Sacha chelsea boots

Good morning!

Maandag morgen alweer.. En de eerste dag van mijn vakantie! Officieel gezien dan. En om eerlijk te zijn, heb ik gewoon maar heel weinig te doen deze zomer! Wat natuurlijk heel fijn kan zijn, maar ook erg saai. Dus heb ik in ieder geval besloten om fanatiek te gaan sporten. Jaja, sporten! De mensen die mij kennen en dit nu lezen lachen me waarschijnlijk heel hard uit, want ik houd dat altijd 1 week vol. Maar aangezien ik toch niks te doen heb en de nodige vetjes er toch wel af mogen leek me dat een ‘strak’ plan. Het enige waar ik dan ook gelijk moeite mee heb is om van al dat lekkere eten af te blijven, dus als iemand tips heeft twijfel niet en geef ze me door!

En met dit weer kun je ook helemaal niks. Zaterdag hebben we lekker aan het water gelegen in het zonnetje en zondag regende het weer heel de dag en tien graden kouder.. Dus ben ik met een vriendinnetje en mijn bijna echte schoonzus naar een soort van markt geweest hier in Tilburg! Swan market heette het en wordt een keer in de zoveel tijd gehouden. Met allemaal leuke kleding, accessoires, interieur dingetjes en veeeeel eten! Was echt leuk en heb me weer in moeten houden om geen leuke spulletjes te kopen hihi.

Ik hou trouwens echt van oversized kleding. Zoals je ook kunt zien op de foto’s, draag ik weer een sweater van mijn lieftallige mams! Ik jat stiekem al haar fijne truien hihi. En daaronder heb ik een shirt van Supply & Demand wat ik eigenlijk nooit echt meer draag, maar vond het wel leuk dat de roosjes er zo net onderuit kwamen hihi.

Have a nice week you guys!

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie