THE CITY

 IMG_6814

IMG_6836

IMG_6758

IMG_6807

IMG_6805

IMG_6732

IMG_6736a

Forever 21 top, blouse & shorts // Bullboxer boots // Beautyz necklace // Primark ring set

Hi there!

Velen van jullie hebben nu weer heerlijk weekend of zelfs al vakantie! Vanaf vandaag begint bij ons de Tilburgse kermis weer. Vorig jaar lagen ik en Chantal heerlijk in het Turkse zonnetje met een heerlijke cocktail te relaxen. Dit jaar staat de Tilburgse kermis voor mij in het teken van werken. Naast mijn eigen schoonheidssalon en webshop werk ik sinds een tijdje in de horeca. Voor dit bedrijf ga ik 9 van de 10 dagen van de kermis werken op een terras. Ondanks dat het veel dagen achter elkaar werken is heb ik er wel zin in.

Jammer eigenlijk dat jullie net als mij de andere kant van het fototoestel niet hebben kunnen zien. Chantal heeft voor deze foto’s namelijk hilarische poses aangenomen om mijn outfit zo goed mogelijk op de foto te kunnen zetten.

De blouse die ik aan heb hing alweer een tijdje in mijn kledingkast zonder ooit al keer gedragen te hebben. Dat heb ik trouwens vaker, dan zie ik een item die ik perse wil hebben maar nog niet weet hoe ik het wil gaan combineren. Nu heb ik hem gecombineerd met een short, top en m’n boots aka m’n baby’s. Om de look af te maken heb ik m’n haren ingevlochten en draag ik een ketting die vanaf volgende week bij Beautyz online te verkrijgen is.

Liefs,
Denise
XXXX

Geef een reactie