THE PENCIL SKIRT

IMG_7283

IMG_7284

IMG_7366
IMG_7350
IMG_7339

IMG_7346
IMG_7342

Sixth June jacket // Forever 21 shirt // Cool Cat pencil skirt // Nike airmax one  premium sneakers // Forever 21 necklace // Komono sunglasses

Hey you guys!

Voor mij bestaan m’n dagen sinds vrijdag alleen maar uit de Tilburgse kermis. Vandaag is het dag 6 dat ik daar aan het werk ben. De dagen vliegen voorbij doordat het telkens mega druk is en super gezellig. Morgen ben ik één dagje vrij en ga ik zelf naar de kermis. Daarna is het nog een paar daagjes werken. Als afsluiter van de kermis gaan we met veel collega’s maandag naar de horeca after. Ben benieuwd hoe dat is want iedereen die daar vorig jaar naar toe is geweest hebben daar leuke (dronken) verhalen over.

De foto’s die je vandaag ziet zijn zoals Chantal maandag al aangaf van een tijdje geleden. Mijn awesome leather pencil skirt die ik aan heb is namelijk ondertussen te groot. Echt balen want was best lang opzoek naar deze rok! Want really love this outfit! Heb het verder gecombineerd met een simpel shirt en m’n sneakers. Het jasje wat ik aan heb heb ik besteld bij sixth june en vind ik echt super tof doordat aan de achterkant opengewerkt is.

Liefs,
Denise

XXXX

Geef een reactie