SOCIAL MEDIA

Vandaag een extra bloggie! Ik ben een tijdje terug al mijn social media accounts gaan uitzoeken, aanmaken en waar nodig aanpassen. Soms heb ik stiekem wel moeite om account namen te verzinnen. Veel zijn er al bezet, en dan het wachtwoord die dan wordt afgekeurd omdat er geen leesteken in zit of hoofdletter of cijfer of wat voor reden ze soms kunnen verzinnen om een wachtwoord af te wijzen, irritant! En jeetje wat ben ik stiekem lid van veel pagina’s. Soms moet ik ook echt mijn telefoon of laptop wegleggen anders blijf ik maar bezig!Wat me ook verbaasd is op hoeveel manieren kunnen we tegenwoordig contact zoeken? Je hebt natuurlijk de sms, maar die is eigenlijk wel vervangen door WhatsApp. Maar dan heb je nog dat je berichten kan sturen via Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn en ga zo maar door. Maar goed anyway mocht je nieuwsgierig zijn waar ik allemaal actief op ben volgt hieronder het lijstje met al mijn accounts (mocht je ze willen gaan volgen, really appreciate that!)

if_38-instagram_104466 kopiëren

Instagram is een van de social media accounts waar ik het meest actief op ben. Ik check dit meerdere malen per dag en de laatste tijd post ik 1 á 2 posts per dag. In het weekend sla ik soms een dagje over, maar over het algemeen post ik standaard in de ochtend een foto en eentje aan het eind van de dag. Wat ik vooral leuk vind van Instagram is dat je in je feed alleen ziet wat je volgt, op af en toe een advertentie na. Zelf volg ik voornamelijk mensen die ik ken en bloggers en andere fashion accounts. Veel inspiratie doen ik dan ook op via Instagram.
Voorheen had ik een account speciaal voor de blog maar omdat ik via mijn privé account meer volgers heb gebruik ik die niet meer.

Voor mijn Instagram account klik hier. (voor mijn fotografie account klik hier en van mijn salon/webshop klik hier)

if_06-facebook_104498-2 kopiëren

Dan is er natuurlijk Facebook. Ik vind Facebook al een langere tijd niet leuk meer en kijk hier dan ook vrij weinig op. Wat ik voor heen leuk vond aan Facebook is dat ik de updates van mijn vrienden op Facebook zag en van de pagina’s die ik volg. Maar inplaats daarvan zie ik alleen maar filmpjes en plaatjes om te taggen. Ondanks dat ik mezelf ook schuldig maak om ze te kijken en te taggen zou ik dit echt een stuk minder willen zien. En dan niet te beginnen over de reclame’s tussendoor. Maar goed ondanks dat kijk ik er wel af en toe op.

Klik hier voor mijn facebook-pagina. De pagina van mijn blog vind je hier, mij fotografie hier en van Beautyz hier.

if_social_snapchat_710267 kopiëren

Snapchat is een app die ik inmiddels ook dagelijks gebruik. De filters erop zijn gewoon leuk, ook al slaat het echt nergens op. Je krijgt er een glimp van uit iemand’s leven, bekend of iemand die beroemd is. Sommige dagen post ik echt niets en andere dagen staat heel mijn tijdlijn vol en heb ik echt medelijden met mijn volgers die dan heel de reeks afkijken haha! Maar het is gewoon fun om te doen en om mensen te kunnen volgen.

Mijn snapchat-account is: Deniise013

if_linkedin-logo_1269936 kopiëren

Sinds een paar maandjes heb ik LinkedIn. Ik heb dit nooit aangemaakt maar omdat ik voor mijn werk alle social media ben gaan doen, waaronder ook LinkedIn heb ik deze aangemaakt.

Voor mijn LinkedIn-account klik hier.

if_wordpress_169766 kopiëren

Mijn blog hoef ik natuurlijk niet te delen, aangezien jullie dit op mijn blog lezen! 1 juni 2015 kwam de eerste blogpost online en drie jaar later is de blog nogsteeds online. Inmiddels is een paar weekjes geleden het uiterlijk van de blog veranderd, wat eigenlijk wel een beetje nodig was.

if_weheartit_2308138 kopiëren

Dan is er We Heart It. Nog een app waar ik me soms wel uurtjes op vermaak. Hier haal ik voornamelijk inspiratie uit voor fashion, quotes en andere dingetjes. Is gewoon leuk als ik eventjes tijd wil vullen. En omdat ik de foto’s bewaar in verschillende categorieën kan ik ze ook makkelijk weer terug zoeken.

Voor mijn We Heart It-account klik hier.

if_13_-_Pintrest_1774983 kopiëren

Naast We Heart It is er ook Pinterest. Beetje vergelijkbaar met We Heart It. Ook hier bewaar je de foto’s die je leuk vind of inspireert en maak je boarden met categorieën om alles weer makkelijk terug te vinden.

Voor mijn Pinterest-account klik hier.

if_spotify_1608849 kopiëren

Spotify. Ik gebruik dit dagelijks om even snel op mijn telefoon muziek te luisteren. Vaak connect ik mijn telefoon via Bluetooth met de soundbar van mijn tv. Super handig. En dat je playlists kan downloaden zodat je ze ook offline kan beluisteren. Heel lang heb ik de gratis versie gehad en heel lang heb ik daar frustraties over gehad. Het gratis account krijg je en advertenties tussendoor en je kan telkens maar een paar nummers overzetten en als je die verbruikt hebt kan je dus geen nummer meer overzetten. Mega irritant want ik zet vaak nummers over. Dus heb ik toen de app weer verwijderd. Inmiddels heb ik hem weer en uiteindelijk toch maar de premium versie genomen en dit is toch wel een stuk fijner. Het enige jammere is dat sommige nummers pas later op Spotify staan, maar naast dat is het echt een ideale app.

Klik hier om mijn playlists te beluisteren.

Zit jij ook zoveel op social media en welke social media gebruik jij het meeste?

 

Liefs,
XXXX

Denise

 

Geef een reactie