THE SUNNIES

IMG_7861A

IMG_7847

IMG_7857

IMG_7854IMG_7845BIMG_7844AIMG_7830

Forever 21 shirt // Bershka short // Nike AirMax Ultramoire sneakers // Carrera sunglasses // Beautyz necklace

Hi there lovely’s!

Al plannen voor komend weekend? Ik heb nog niet veel plannen voor dit weekend behalve zondag, dan zie ik m’n lieve vriendinnetje weer uit Nijmegen. Afgelopen weekend was trouwens een leuk weekendje voor mij, vrijdag ging iemand uit mijn familie trouwen en ik mocht voor haar, haar moeder en beste vriendin de make-up aanbrengen! Zondag had ik thuis een barbeque met een aantal vrienden wat super gezellig was.

Bovenstaande foto’s zijn bij mij achter het huis in de bossen gemaakt. Ik moet daar echt weer vaker gaan lopen. Moet eerlijk bekennen heb qua sporten laatste weken niet veel gedaan. Maar ben gister avond weer begonnen dus zal het lopen binnenkort ook maar weer eens gaan oppakken.

Als eerste over mijn outfit moet ik even kwijt hoe blij ik ben met m’n nieuwe sunnies! Ik was eigenlijk van plan om een andere zonnebril te kopen die ik op het oog had tot ik deze zag. Short die ik vandaag aan heb is ook nieuw. Moest wel een nieuwe kopen, ben namelijk weer wat afgevallen en de shorts die ik al had zijn dus te groot. Shirt wat ik aan heb heb ik al wel wat langer maar hij is super fijn door het zachte stofje en ik hou ervan als iets niet symmetrisch is, dus net als bijvoorbeeld bij dit shirt dat de achterkant een flink stuk langer is.

Enjoy your Wednesday!

Liefs,
Denise
XXXX

Geef een reactie