A TOUCH OF RED

07

05

01A

09

06

Zara bomber jacket // H&M crop top // Monki jeans // Nike Ari Max 95 Essential sneakers // Beautyz glasses

Good morning!

Yes! Another bomber jacket. Ik kan er niets aan doen maar blijf ze gewoon leuk vinden. Ik ben al in bezit van een groene, bordeaux rode,  roze croppedwitte cropped, een dunne sportjack en dan nu een zwarte oversized bomber jacket. Tegen mezelf had ik eigenlijk gezegd dat ik er geen meer mocht halen, want hoeveel bomber jackets kan iemand hebben toch? Maar toen ik deze zwarte zag hangen bij de Zara kon ik de jas toch echt niet laten hangen. Want ik had nog geen oversized versie (je moet jezelf altijd een goede reden geven) en hij had een leuk prijsje. Dus ik was happy toen ik deze spotte. Natuurlijk meteen gecombineerd met mijn nieuwe sneakers, gekleurd brilletje op en de look is helemaal af toch?! En daardoor zit er toch wat kleur in mijn favoriete all black look.

En natuurlijk niet te vergeten begint het weekend weer! Morgen ga ik eindelijk weer naar de kapper want de uitgroei begint weer storend te worden. En ik heb nog met vriendinnetjes afgesproken. Ook ben ik van plan dit weekend nog te gaan sporten en zondag heb ik een fotoshoot gepland staan. Ga wat portret shots maken en wat nieuwe dingetjes uitproberen dus ik ben benieuwd wat de resultaten gaan worden! Ik heb in ieder geval weer zin in het weekend, hopelijk jullie ook!

Enjoy your weekend
Liefs,
XXXX

Denise

One thought on “A TOUCH OF RED

Geef een reactie