IT’S ALL ABOUT THE LASHES

De ogen maak je pas echt sprekend met je wimpers! Dit kan met mascara, nepwimpers of wimperextensions. Deze drie komen vandaag aan bod in een nieuwe let’s talk beauty.

MASCARA
Mascara is iets wat de meeste vrouwen altijd wel dragen. Een klein beetje mascara op de wimpers zorgt gelijk voor een meer sprekende blik in je ogen en maakt je wimpers langer, voller en dikker.
Mascara komt tegenwoordig in verschillende soorten, kleuren en verschillende soorten borstels.
Een zwarte mascara geeft een mooi intens effect en kan bij bijna iedere ooglook. Mocht de zwarte kleur mascara iets te hard zijn dan is een bruine kleur mascara een goed alternatief. Vooral bij een lichte huid of lichte haren is dit een perfecte optie. Ook zijn er wat meer opvallende kleurtjes te krijgen zoals blauw of paars, dus wees niet bang om te experimenteren met de kleurtjes!
Dan zijn er nog veel verschillende soorten borstels, dit is een persoonlijke voorkeur wat het fijnste is. Je hebt de klassieke spiraalborstel met kunststof haartjes, borstels met siliconen haartjes, plastic kammetjes en nog veel meer. Dan is er ook nog verschil in de grootte van de borstel. Kortom er is keuze genoeg!
Als je eenmaal de mascara gekozen hebt zijn er nog wat tips&tricks voor het aanbrengen van de mascara.
Breng de mascara altijd aan op schone wimpers.
Zorg dat er niet te veel mascara op het borsteltje zit, zo heb je minder kans op knoeien! Belangrijk is om de mascara borstel niet een aantal keer op en neer te bewegen in de verpakking. Zo komt er namelijk lucht in de mascara waardoor hij sneller uitdroogt.
Bij het aanbrengen van de mascara begin je bij de aanzet van de wimpers en beweeg je hem zigzaggend omhoog naar de punten van de wimpers.
Breng evt nog een laag aan voor een intensere look. Bij te veel laagjes mascara is er kans op het ‘spinnenpooteffect’ en dat willen we niet, dus hou het op ongeveer max 2 tot 3 lagen mascara.
Breng vervolgens een laagje mascara aan op de wimpers aan de onderkant van je ogen. Let op dat de bovenkant al droog is anders heb je kans op knoeien als je omhoog kijkt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NEPWIMPERS
Wil je echt een statement maken met je wimpers dan zijn nepwimpers een must! Hiermee heb je in een keer lange en volle wimpers. Ze zijn in zoveel verschillende soorten en maten te verkrijgen waardoor de mogelijkheden met wat je wilt bereiken haast oneindig zijn. Er zijn wimpers die heel natuurlijk zijn maar ook extreme varianten zoals veren en gekke kleurtjes.
Pak de wimpers met een pincet en houd ze op je wimpers, steekt er een stukje uit knip dit dan af anders blijft dit irriteren op je huid en het ziet er niet natuurlijk uit als de wimpers te ver door lopen. Om de wimpers vast te lijmen is het belangrijk dat je speciale wimperlijm gebruikt en geen andere lijm. Als je een andere lijm gebruikt kan het oog gaan ontsteken. Breng de lijm aan op de rand van de nepwimper en laat het een paar seconde drogen. Leg de nepwimper op je eigen wimpers en druk vervolgens de nepwimpers tegen de wimperrand aan. Zorg dat je de nepwimpers wel op de huid plakt en niet op je eigen wimpers. Als de nepwimper goed is aangedrukt (vooral in de hoeken) laat je de wimperlijm goed drogen voordat je de ogen weer opent.
PB250031.jpg
WIMPEREXTENSIONS
Heb je nou allemaal geen zin in iedere dag mascara aanbrengen of nepwimpers te plakken dan zijn wimperextensions de oplossing. De wimpers worden door een specialist aangebracht voor een prachtige oogopslag waardoor mascara niet meer nodig is. De wimpertjes worden één voor één aan de eigen wimpers bevestigd voor een natuurlijk effect. Ideaal voor op vakantie. Na het zwemmen zitten de wimpers nog perfect. Zelfs na het douchen of een dagje sauna.
De wimpers zijn er in verschillende lengtes zodat ze er heel natuurlijk uit zien of je kan kiezen voor langere wimpers. Voor ieder wat wils!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie