ANTI TOUR ’16

CG4A2818

CG4A2793

Missguided jacket  // Forever21 shirt // Bershka jeans // Asics sneakers // Forever21 necklace

Hi there!

Gisteravond was ik in Amsterdam te vinden samen met Chantal, het concert van Rihanna om precies te zijn. We hadden de kaartjes eigelijk gekocht omdat the Weeknd zou optreden maar dat was helaas een tijdje terug al gecanceld. Wat toch wel eventjes balen was aangezien we eigenlijk daarvoor de kaartjes hadden gekocht. We stonden best ver van het podium af aangezien we nooit zo’n zin hebben om tussen de drukte te staan. Hieronder een video die ik heb gemaakt van het nummer Diamonds toen in de zaal iedereen de lampjes van hun telefoons aan hadden staan.

Maar voordat we naar Amsterdam gingen heb ik nog snel even foto’s gemaakt van de outfit die ik aan had. Mijn outfit was gewoon lekker basic, mijn witte jeans, basic shirt, mijn Asics, een statement ketting en natuurlijk mijn nieuwe bomber jacket! Ik ben helemaal fan van het kleurtje, ik had natuurlijk al wel een aantal bomberjackets maar vond dit kleurtje zo leuk dat ik deze toch wel aan mijn collectie toe moest voegen!

Till next time!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie