BACK FOR A SEC

Pull&Bear denim jacket + shirt // H&M skirt // Dr Martens boots


H&M blouse // Costes jeans // Sacha chelsea boots


Zara leather jacket // H&M dress // H&M hat // Nike AirForce one low sneakers


Pull&Bear sweater // Pull&Bear skirt // Nike AirForce one low sneakers

HEYAAA!

Het is een tijdje geleden dat ik hier te bewonderen was, but I’m back! Voor vandaag dan hihi. Ik zal even in het kort uitleggen hoe en wat. Het komt er op neer dat ik teveel aan mijn hoofdje had om de energie die ik hierin wilde stoppen ook daadwerkelijk kon laten zien. Ik ben nogal perfectionistisch en ik was teveel bezig met de blog, wie het allemaal zien, hoeveel bezoekers, meningen van andere, de lay outs, de teksten en ga zo maar door. En na heel het gedoe van afgelopen jaar, begint vandaag een nieuw schooljaar en daar wil ik alle moeite en energie in steken die ik heb en de rest komt allemaal later wel. Dus het is heel jammer! Maar jullie zullen me ongetwijfeld nog wel een keertje voorbij zien komen.

Zoals vandaag dus! Ik dacht, aangezien het al een tijd geleden is, laat ik gelijk vier outfits zien. Het zijn voornamelijk allemaal nieuwe dingetjes, gecombineerd met kleding die ik echt al heel lang heb. En de herfst komt eraan! Of beter gezegd, die is al gearriveerd. Ik vind het echt al goed koud buiten! Maar ik vind het ook wel weer wat hebben, laagjes kleding, laarsjes, sjaals, comfy truien en vroeg donker ’s avonds. Heeft toch wel weer wat knus.

Waar ik me de laatste tijd vooral mee bezig heb gehouden is sporten, en ik heb echt een hekel aan heel die fitgirl hype. Daar doe ik het dus ook echt niet voor. Maar er mocht wel het een en het ander worden gedaan aan mijn conditie en kilootjes die er stiekem aan kwamen. Ik heb geprobeerd om m’n laatste vakantie dagen goed af te sluiten, dat vooral met lui zijn en GossipGirl kijken haha. En ik heb me bezig gehouden met Mindfulness. Ik heb een poging gedaan om te mediteren maar dat is totaal niks voor mij. Wel dus om te leren echt in het nu te leven en vanuit daar keuzes te maken. Wat mij dus best een stukkie geholpen heeft! Oh en ik heb me aan mijn uitspraak gehouden, m’n haartjes weer een metamorfose gegeven! Ik kreeg echt mega droog haar en dood haar van heel de tijd opnieuw dat grijze er in te doen. En ik moest er duizenden maskers en dingetjes in gooien, waar ik dus echt geen zin en behoefte aan heb. Dus back to black! En een pony die al weer te lang is. But me likey!

Vandaag beginnen we weer braafjes aan school. Waar ik wel en geen zin in heb. M’n leuke klasgenootjes weer zien! En in mei staat er een leuke reis naar Spanje op ons te wachten. Ook moet ik dit jaar een half jaar stage lopen ergens.. Maar wat of waar dames en heren.. Wat, ik heb echt nog geen idee haha.

Voor iedereen die weer naar school moet of weer terug aan het werk gaat, succes!

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie