BACK IN THE DAYS

IMG_7263
IMG_7282aa
IMG_7302b
IMG_7262
IMG_7321
IMG_7303
IMG_7480a

H&M croptop // Pull&Bear denim jacket // Mintfashionstore jeans // Airmax ’93 ‘Metals’ pack sneakers // Beautyz necklace // H&M little backpack

Well hello there!

Hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad? Gelukkig is het weer een beetje zomer aan het worden!
Nog een klein maandje en dan moet ik alweer naar school.. Heb ik eigenlijk nog helemaal geen zin in als ik er aan denk haha! De foto’s van vandaag hebben we op het schoolplein gemaakt van mijn oude basisschool. Met een aantal mislukte pogingen om in de klimrekken te komen.. Had de dag erna gewoon spierpijn haha, shame on me. Ze hebben een paar jaar geleden die basisschool helemaal gerenoveerd, wat natuurlijk nodig was, maar wat ik wel jammer vind! Zijn al die herinneringen een beetje vervaagd.

Vorige week heb ik dit Denim jasje gekocht en daar ben ik heeel blij mee! Die wilde ik eigenlijk al best wel lang, dus toen ik ‘m zag hangen heb ik ‘m meteen gekocht. Zoals ik al eerder schreef hou ik van oversized kleding, dus deze kwam nog goed van pas. En ik vond mijn Airmaxjes er wel goed bij passen, beetje old school. Echt jammer eigenlijk, want deze had ik dus ergens in een doos staan verstopt achter mn schoenen rekje. Heb ze echt al een tijdje niet aangehad, super zonde! Ik heb ze vorig jaar in Londen gekocht bij Size?. Dus vanaf nu maar weer iets vaker dragen!

Ik ga lekker in het zonnetje liggen, een fijne week voor jullie allemaal! Oh en Vestival was trouwens heel nice! Daarover woensdag meer.

Liefs,
Chantal
XXXX

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie