BE LIKE

IMG_5339
IMG_5366
IMG_5383
IMG_5311a
IMG_5346
IMG_5443a
IMG_5494

Pull&Bear sweater  // ModeMusthaves skirt // H&M socks // Nike Airforce one sneakers // Komono sunglasses // Casio watch

Hey you guys!

Hoe was jullie weekend? Mine was goooood! Denise en ik zijn zaterdag naar de Efteling geweest en om eerlijk te zijn had ik er van te voren niet heel veel zin in. Meer omdat ik niet veel met pretparken heb, maar toen we daar eenmaal waren voelde ik me weer als een klein, blij meisje haha! Het was echt heel leuk, veel gelopen en vooral gegeten. Over de Efteling binnenkort meer!
Daarna zijn we in de avond naar de film ‘Spy’ geweest. Echt een super grappige film! Een aanrader als je het mij vraagt. Tot slot van de zaterdag zijn we nog een aantal dansjes gaan doen in Tilburg! Zondag lekker heel de dag niks gedaan, filmpjes kijken, beetje lezen en voor school gewerkt. En toen was het weer maandag!

Ik zit nu aan het einde van mijn eerste leerjaar op school. Laatste weekjes zijn begonnen en ik hoop zo dat ik over ga! Zou het echt zo niet leuk vinden als ik blijf zitten blerghh.. Ik ben nu al ‘oud’ haha als eerste jaar op het MBO, kun je nagaan wat voor oma ik dan volgend jaar zou zijn. Maar goed, we houden het vertrouwen er maar in!

What do you guys think about this lovely skirt? Ik ben echt verliefd! Was al een hele tijd op zoek naar zoiets en eindelijk gevonden! Hij is van ModeMusthaves and I just love it! Oeh en m’n haartjes zijn eindelijk grijzig aan het worden, duurt even maar dan heb je ook wat!

Ik hoop dat jullie ook een leuk en fijn weekend hebben gehad en weer een goede week tegemoet gaan! And guys.. Just BE LIKE YOU! Be like yourself and no one else!

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie