BLACK AND WHITE

IMG_3138

IMG_3155

IMG_3180 kopiëren

IMG_3171

Primark knitted cardigan // Hugo Boss shirt // H&M jeans // Nike AirMax Ultramoire sneakers

Goodmorning!

And it’s Wednesday again! Dat betekent dat ik vandaag weer op school zit voor een lesje fotografie. Vorige week was het natuurlijk herfstvakantie dus was ik vrij van school. Maar ben wel met fotografie bezig geweest, ik heb nog geoefend om voorbijgaande auto’s goed op de foto te zetten. Vorige week dinsdag had een vriend van mij een basketbal wedstrijd georganiseerd voor verschillende basisscholen, hier heb ik veel foto’s voor gemaakt voor zijn site. Over een paar weken is er nog een basketbal wedstrijd waar ik weer foto’s voor mag maken. Verder ben ik zondag nog met Chantal naar R&B Sunday in Breda geweest. Mijn nicht gaat in Mei trouwen en daarvoor moeten nog outfits gescoord worden dus ben ik samen met haar en een stel meiden afgelopen zaterdag naar Den Bosch gegaan om te shoppen en daarna nog heerlijk met z’n alle Sushi gegeten in Tilburg.

Als aller eerste, ik woon tegenwoordig in mijn nieuwe vest die je op de foto’s van vandaag ziet. Hij is zo fijn, voornamelijk omdat hij lekker warm is! En dat komt goed uit want ik ben nogal een koukleum. Shirt wat ik aan heb heb ik eigelijk al jaren. Die heb ik ooit in Antwerpen gekocht bij Hugo Boss, wat trouwens echt een mooie winkel is.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie