BLACK

IMG_9828a

IMG_9835a

IMG_9845

IMG_9859

IMG_9875

IMG_9822detail

IMG_9824a

Bershka jacket // H&M croptop // Coolcat pencil skirt // Nike Air Max One Premium // TOV Essentials bracelet

Hi there!

Weer een lekker weekje achter de rug en zin in het weekend? Heel verassend moet ik dit weekend gewoon weer werken. Maar ook dat is weer te combineren met leuke dingetjes. Zoals morgen, dan ga ik samen met een vriendinnetje ’s avonds naar Eindhoven. Kijken of we een leuk plekje kunnen vinden om een drankje te doen en later op de avond natuurlijk ook voor een dansje. Als iemand suggesties heeft let me know! Gister avond ben ik met Chantal nog naar de Studio geweest. Natuurlijk moest er weer nacho’s besteld worden en hebben we daarna nog wat dansjes gedaan.

De rok die ik aan heb, hebben jullie al een keer vaker gezien. Klik hier als je die post wilt zien. Toen had ik hem gecombineerd met een basic shirt en mijn lace up heels van Topshop. Vandaag heb ik de rok gecombineerd met mijn sneakers. De croptop had ik deze week gekocht. Ik had mezelf eigenlijk een verbod opgelegd dat ik even geen kleding meer mocht kopen. Dat ging goed tot ik in de stad kwam om te oriënteren voor een nieuwe laptop. Toen ik samen met mijn moeder door de stad liep ging het ineens heel hard regenen en besloten we in de H&M te schuilen. En tja.. toen ging het dus fout!
De armband is trouwens van mijn zusje, een voordeel van nog thuis wonen, dan kan ik soms wat dingentjes van haar plunderen! Andersom geld natuurlijk precies hetzelfde.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie