BLUE MY MIND

IMG_5807
IMG_5785
IMG_5732
IMG_5733
IMG_5744
IMG_5836
IMG_5845

MYOHMY Amsterdam Kimono // H&M Croptop // H&M Shorts // Adidas Supercolor Sneakers // Beautyz Necklace // Casio Watch // Primark Sunglasses

Well hello there!

My goooood! Serieus deze week.. Hele hittegolf! Natuurlijk moet ik dan net deze week elke dag naar school. En ongeveer ook gelijk de belangrijkste week van school gaan beleven. Ik huil even hardop. Maar ik zal er verder niet over zeuren, want het is tenslotte zomer! En daarna heb ik vakantieee! Ohyeaah!

What’s up with you guys? Al spannende vakantie plannen? Ik moet het helaas met Nederland doen deze zomer.. Dus mijn spannendste plannen zullen festivals zijn (JAAA, ik ga Chris Brown weer in real life zien! Tiener en stiekem nu nog steeds crush), bezoekjes aan het strand, cocktails drinken, terrassen en hopelijk gewoon van een goede zomer genieten. Super burgerlijk klink ik nu. Maar ja hé, we doen het er maar mee!

Foto’s zijn gemaakt in een parkje achter ons huis. Waar het water zo heerlijk helder is. NOT. Echt heel smerig haha.. Maar verder wel een leuk plekje om foto’s te maken. De kimono vind ik echt heel tof! Leuk voor festivals vind ik zelf. Volgens mij vond ik de grond ook heel bijzonder tijdens het maken van de foto’s, looking down on every single picture haha. Faal!

Ik hoop dat jullie je hoofdjes koel kunnen houden deze week en lekker kunnen genieten van het zomerse weer!

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie