BREAK THE RULES

IMG_9324

IMG_9291a

IMG_9167b

IMG_9243

IMG_9177a

Coolcat sweater // Zara jeans // Guess boots

Hi everyone!

Er is weer een week voorbij gevlogen! Afgelopen week heb ik iedere dag gewerkt en dat geld ook voor aankomend weekend. Afgelopen weekend heb ik wel een weekend gehad met leuke dingen wat ik in de post van vorige week ook al vertelde. Vrijdag ging ik naar de Efteling met een vriendin. We zijn in de nieuwe achtbaan geweest, de Barron. Leuke achtbaan vooral het eerste stukje want die gaat stijl naar beneden! Zaterdag ben ik naar Phantasialand  geweest met collega’s wat ook een geslaagde dag was! Zondag was het tijd voor Encore festival samen met Chantal. We vonden het beide een beetje tegenvallen dit jaar. Het was namelijk echt mega druk dus dat was jammer. Eenmaal terug in Tilburg ben ik nog met twee collega’s naar de Epic geweest want daar was het R&B Sunday, daar heb ik nog een paar dansjes gedaan. Maandag heb ik alleen in de ochtend gewerkt en in de middag ben ik met een vriendin naar de sauna geweest. Even relaxen voordat ik de rest van de week volle bak moest gaan werken.

Het begint helaas weer wat kouder te worden dus wordt weer tijd voor iets warmere kleding. De trui die ik aan heb zit heel fijn. Hij is namelijk zacht aan de binnenkant. En het printje is ook nog eens super leuk! De enkellaarsjes heb ik een paar jaar geleden besteld bij Zalando maar draag ze niet zo heel vaak. Ik draag namelijk meestal mijn andere enkellaarsjes die je in andere blogposts al voorbij hebt zien komen.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie