CHAOS

CG4A7063.jpg

CG4A7060.jpg

CG4A7080.jpg

CG4A7100.jpg

CG4A7114.jpg

CG4A7087

Wasted Paris shirt // Zara jeans // Nike AirMax Ultramoire Sneakers // Komono sunglasses

Goodmorning!

Eindelijk heb ik weer een outfit post op de blog staan. Na druk bezig te zijn geweest laatste tijd begin ik eindelijk weer wat rust en regelmaat te krijgen. Mijn appartement is nog niet klaar, maar de spullen beginnen langzaam een plekje te krijgen.

Vorige week gingen ik en Chantal op pad om weer wat outfitjes vast te leggen en wat hadden we toch geluk met het weer!
Het shirt heb ik via Asos besteld. Ik zat al een tijdje te twijfelen om een oranje shirt te kopen, maar was bang dat het me totaal niet zou staan. En omdat het toch in mijn achterhoofd is blijven hangen heb ik dit shirt toch maar besteld en ben er nu echt blij mee! Vind gewoon leuk dat het een ander kleurtje is, niet zo standaard als wat je normaal snel zou kiezen. Dus ik ben happy!
Het kapsel is trouwens laatste tijd echt mijn go-to haarstyle. Bovenop stukje ingevlochten, klein knotje erachter en klaar. Snel klaar en super leuk.

Hebben jullie nog plannetjes voor Pasen dit weekend? Ik ga zondag naar Utrecht want we gaan naar the Bodyguard! Dit stond al lang op de planning maar telkens konden we geen geschikte datum vinden hiervoor, maar eindelijk hebben we een datum vastgelegd. Tot nu toe hoor ik alleen maar positieve dingen over de musical dus ik ben benieuwd.

Enjoy your weekend!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie