CHARMING CHEEKS

Een mooie blush op je wangen geeft een frisse, gezonde uitstraling. Liever een sun-kissed skin? Dit creëer je met een bronzer.

BLUSH
Blush is er in een aantal verschillende vormen. De meest gebruikte is een poedervariant. Een blush is ook in een crèmeachtig product te krijgen. Een poeder vind ik persoonlijk het fijnste en breng je met een speciale kwast aan. De crème variant breng je deppend aan.
Een blush is er in verschillende kleuren. Als je een lichte huid hebt is een roze, perzik- of koraal-kleurige blush de beste keuze. Bij een medium huid is een perzik-kleurige of roze blush een goede optie. Let wel op dat je een donkerdere variant pakt, een lichte kleur zal snel grauwig overkomen. Heb je een donkere huid? vermijdt dan de lichte kleuren en ga voor een donkere tint rood, oranje of bruin.

IMG_0474

Een blush kan je aanbrengen op de appeltjes van je wangen. Als je glimlacht kan je het precies op de appeltjes aanbrengen. Als je de blush aanbrengt let erop dat je na het aanbrengen de blush nog een beetje blend zodat het er natuurlijk uitziet. Ik gebruik hier altijd een aparte kwast voor maar je kan ook je poederkwast gebruiken. Vervaag de randen van de blush en voilà je hebt een frisse uitstraling!
Er is echter nog een manier om een blush aan te brengen. En dit is bij je jukbeenderen. Als je met je handen voelt aan je gezicht, dan voel je dat er net boven je wangen een bot zit. Dit zijn je jukbeenderen. Breng op de rand van je wang/jukbeenderen de blush aan en ook dit na het aanbrengen weer goed blenden. Zorg dat je de blush niet te laag aanbrengt maar echt tegen de jukbeenderen aan. Hierdoor creëer je namelijk gelijk een optische lift aan je gezicht.

IMG_0457

BRONZER
Hello sun-kissed skin!
Met een bronzer creëer je een gezond kleurtje, alsof je een week op vakantie bent geweest! Gebruik de bronzer subtiel en niet over het hele gezicht. Voor het mooiste effect breng je de bronzer in een 3-vorm aan. Je begint met de kwast bij je slapen, maak een bocht onder je jukbeenderen en de tweede bocht eindigt op je kaaklijn. Na het aanbrengen van de bronzer altijd met een schone kwast blenden zodat het natuurlijk overloopt.
Een belangrijk puntje is de kleur. Ga voor een bronzer die een tot twee tinten donkerder is dan je eigen huidskleur. Als je een te donkere bronzer kiest wordt het snel onnatuurlijk of oranje terwijl het er juist heel natuurlijk uit moet zien!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie