DE WEG NAAR EEN KILLERBODY #10

Zoals ik in de post van gister al aangaf was ik afgelopen zondag beetje ziek, vandaar dat vandaag pas de killerbody post online staat.
Dinsdag had ik zoals de laatste weken weer een training met Sonay. Het nieuw trainingsschema stond wat in voor iedere spiergroep. De oefeningen voor mijn bovenbenen waren best pittig aangezien ik nog spierpijn had in mijn bovenbenen van de training die ik twee dagen eerder had gedaan. Maar na een beetje doorbijten heb ik alle oefeningen afgemaakt. Voorheen stopte ik vaak als ik de set niet helemaal afkreeg maar hij zorgt ervoor dat ik toch doorzet om de set af te maken en ik merk dat als ik nu zelf train dit ook weer doe.

Donderdagavond vond je me weer in de sportschool en zoals ik gister al aangaf heb ik o.a. de deadlift gedaan. Voorlopig houd ik het gewicht voor deze oefening nog laag tot deze beter gaat en dan bedoel ik vooral mijn houding. Ben daar nog teveel mee bezig, zodra dit goed gaat ga ik de oefening zwaarder doen. Verder had ik donderdag voornamelijk  mijn armen getraind en mijn buik.

Zondagochtend was ik van plan om vroeg naar de sportschool te gaan maar omdat ik me sinds zaterdagavond niet helemaal lekker voelde ging ik pas om half 12 naar de sportschool. Uiteindelijk ben ik maar 40 minuutjes geweest omdat ik merkte dat het toch maar beter was om niet te gaan sporten. De rest van de dag heb ik het rustig aan gedaan en gelukkig gaat het inmiddels weer beter en ben ik niet ziek geworden.

Vanavond ga ik weer trainen en dit gaat een zware training worden, want het wordt conditie gericht en als ik iets niet heb is het conditie. Zondag lezen jullie hoe die training is gegaan en de rest van de week.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie