DE WEG NAAR EEN KILLERBODY #5

Er is weer een weekje voorbij dus is het weer tijd voor een nieuwe killerbody post. In deze week ga ik het hebben over voeding en in specifiek wat ik heb van body&fit. Benieuwd wat ik allemaal heb lees dan verder.

Natuurlijk kan ik fanatiek gaan sporten maar als ik daarna een zak chips naar binnen ga werken schiet het natuurlijk niet op. Als ik ga sporten zorg ik altijd dat ik een banaan, appel of een Smart Bar bij me heb. Na het sporten krijg ik altijd trek dus dan is het fijn om iets gezonds te kunnen eten ipv te gaan snaaien zodra ik thuis kom. Alhoewel ik niet echt kan snaaien thuis, want ik heb gewoon geen ongezonde dingen meer in huis.
Van de Smart Bar vind ik de smaak Delicious Cookies altijd heel lekker. Maar ik heb nu ook een doos besteld met verschillende smaken zodat ik kan afwisselen. Ideaal als tussendoortje. Klik hier voor de smart bar’s.body-en-fit-04

Nog een reep waar ik fan van ben is de Protein & Oats Bar in de smaak Peanut Butter. Deze is echt zo lekker! Deze kan als ontbijt of als tussendoor. Meestal gebruik ik deze om mijn ontbijt te vervangen. Dit doe ik alleen als ik geen tijd heb om te ontbijten want anders eet ik altijd yoghurt met Special K en eventueel wat fruit. Voornamelijk omdat ik veel reis voor mijn werk vind ik het ideaal om deze en de Smart Bar bij te hebben. Onderweg is het een stuk lastiger om healty te eten en dan is dit ideaal. Probeer maar eens gezonde dingen te bestellen in een vliegtuig, gaat bijna niet.
Klik hier voor de Protein & Oats Bar.

body-en-fit-03

Dan heb ik nog eens 3 smaken van de Smart Protein namelijk Chocolade, Vanille en Banaan. De banaan heb ik nieuw om uit te proberen maar de chocolade en vanille heb ik inmiddels al een tijdje. De laatste tijd gebruik ik deze vaak als basis voor een smoothie. Soms mix ik ze alleen met water als ik het onderweg bij heb. Ik pak niet dagelijks een shake maar het is zeker een goede aanvulling van eiwitten voor het ondersteunen van  spierherstel na een training, en bevat o.a. veel vitamines en mineralen.
Klik hier voor de Smart Protein.

body-en-fit-02

De Perfect Burn is een voedingssupplement die ik momenteel niet gebuik. Deze nam ik toen ik voorheen echt fanatiek aan het trainen was op het einde voor net die extra boost.
Klik hier voor de Perfect Burn.
Iets nieuws wat ik heb besteld is de 14 Day Killer Body. Ook dit zijn supplementen. Hierin zitten zakjes met 3 supplementen namelijk de Complete Burn, Total Detox en Water Flush. Het leek me wel een goeie boost nu ik weer fanatiek ben begonnen. Bij supplementen moet je natuurlijk nooit verwachten dat met alleen het innemen ervan veel resultaat gaat zien maar in combinatie met een gezond voedingspatroon en sporten is het natuurlijk wel een goede ondersteuning. Ik ga er maandag mee starten dus ik ben benieuwd!
Klik hier voor de 14 Day Killer Body.
En nog een van mijn favorites is de Smart Protein Pancakes. Dit maak ik vaak als lunch in het weekend. Ik maak altijd 1/4e van de inhoud wat ongeveer 3 pannenkoeken zijn. Deze pannenkoeken bevatten eiwitten, voedingsvezels en 0 toegevoegde suikers. En ze zijn super lekker!
Klik hier voor de Smart Protein Pancakes.

body-en-fit-01

En als laatste om uit te proberen heb ik verschillende zakjes pasta besteld. Ik ben zelf echt een liefhebber van pasta en dit is een goeie vervanging ervoor. Ben benieuwd hoe ze smaken!
Klik hier voor de verschillende soorten pasta.

Naast dit probeer ik zo gezond mogelijk te eten. Ik kom sowieso altijd aan mijn twee stuks fruit per dag. Vaak zelfs meer, ben echt een fruit liefhebber. Denk hierbij aan bananen, appels, frambozen, bramen, pruimen, nectarines, meloen en kiwi’s.
Ook eet ik steeds meer groentes, vaak zijn de gerechten die ik kook zelfs vegetarisch. Af en toe kook ik kip of vis. Het is nog maar zelden dat ik vlees kook. Om dit te vervangen probeer ik wel op te letten dat ik voldoende ijzer binnenkrijg door vaker bijvoorbeeld spinazie te eten.
Ook drink ik zelden frisdrank. Ik drink namelijk letterlijk de hele dag door thee en daarnaast water (vaak met schijfjes citroen erin).

Ik probeer bewust zo min mogelijk te snoepen en dit gaat me goed af laatste tijd. Op mijn werk bijvoorbeeld staat regelmatig een bak met snoep en voorheen pakte ik hier toch wel af en toe iets van, maar weet er nu wel goed van af te blijven.
Hopelijk blijft het zo goed gaan! Er was nu namelijk alweer een kilootje af dus ik ga weer de goede kant op! Yay!

Liefs,
XXXX

Denise

 

 

Deze post bevat affiliate links.

Geef een reactie