DE WEG NAAR EEN KILLERBODY #6

Het is weer tijd voor een update over mijn weg naar een fitgirl! Alhoewel deze week goed is verlopen en zonder struggles want ik heb een fanatieke week achter de rug! Zo was ik 4x in de sportschool te vinden, heb niet gezondigd (Yay! Ben trots op mezelf) en heb liters water gedronken. Lees mee hoe de afgelopen week is gegaan.

Vorige week zaterdag zei ik tegen mezelf oké nu zijn alle excuses klaar en ik ga er gewoon weer helemaal voor, ik heb mijn wekker gezet zodat ik zondag in de ochtend kon gaan sporten. Ik kwam aan bij een dichte sportschool (blijkbaar had diegene die daar moest openen zich verslapen) maar gelukkig kan je bij Basic Fit in iedere vestiging van hun sporten dus ben ik naar noord gereden. Alhoewel ik normaal altijd lopend naar de sportschool ga was ik nu met de auto ivm de regen, dus dat kwam nu wel handig uit. De sportschool is een stukje kleiner dan die waar ik altijd ga maar ze hadden weer net andere apparaten. Het plan was om maar een uurtje te gaan maar uiteindelijk ben ik er twee uur geweest. Ik had mijn armen zo fanatiek getraind dat ik echt zo’n spierpijn heb gehad. In de middag ging ik mezelf opmaken en heb gewoon me armen moeten ondersteunen omdat het gewoon zeer deed. Maar goed dat niemand dat gezien heeft verder, haha!

Alhoewel ik voorheen begon met cardio en daarna oefeningen doen met o.a. dumbbells, Kettlebells en een step wissel ik weer vaker af met de verschillende toestellen die in de sportschool staan. En dat heb ik wel gevoeld, meteen weer spierpijn en dat terwijl ik maandag en dinsdag ook nog moest gaan sporten. Maar ik heb doorgezet en ben die dagen ook gegaan! Zondag had ik eigenlijk wel alle spiergroepen aangepakt maar maandag had ik de focus gelegd op voornamelijk mijn buikspieren en dinsdag mijn benen.

Daarnaast ben ik weer volop water met citroen en cayennepeper aan het drinken. Hierover zal ik binnenkort een aparte post over schrijven waarom ik dit nu eigenlijk drink. Na het sporten een Smart Protein shake voor het ondersteunen van  spierherstel na een training. Klik hier voor de vorige post waar ik het uitgebreid heb over de verschillende producten van Body&Fit die ik heb.

Na zondag, maandag en dinsdag achter elkaar getraind te hebben ben ik woensdag en donderdag niet gegaan. Eventjes rust voordat ik afgelopen vrijdag weer ben gaan trainen. En voor vandaag staat er nog een sportsessie gepland.

Till next week!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie