DE WEG NAAR ONZE KILLERBODY’S #1

Hello there!

In deze post van Denise was al te lezen dat wij samen fanatiek aan de slag gaan met sporten en eten! Om (hopelijk) deze zomer al iets fitter over het strand te lopen. We vinden het leuk om ons verhaal te delen om zo onszelf en andere mensen te motiveren om door te blijven gaan. Zo zullen we elke week een dagboek bijhouden over hoe het ons die week is vergaan. So let the journey begin!

Denise’s week:
Oké, die post van woensdag was toch wel scary om te doen! Ik heb lang getwijfeld welke foto’s ik ging posten. Heb namelijk nog een foto in bikini maar die durf ik toch niet met jullie te delen. Die foto is wel een goede motivatie voor mezelf om alles weer op te pakken!
Vorige week zondag heb ik nog heerlijk een stukje taart gegeten voor de verjaardag van mijn opa en in de avond nog een bakje ben & jerry’s, oepsie! Maar nu ben ik dan toch echt gemotiveerd om weer die hard te trainen en op mijn voeding te gaan letten.
IMG_6047 kopiëren.jpg
En over voeding gesproken zo zag een van mijn lunch momenten eruit afgelopen week. Ik heb brood vervangen door crackers, en als variatie rijstwafels. Met natuurlijk gezond beleg zoals kaas met tomaat, kipfilet met komkommer maar bijvoorbeeld pindakaas met banaan vind ik ook heerlijk. En natuurlijk ook het drinken is iets om goed op te letten. Nu ben ik toch al een theeleut dus dat is niet zo moeilijk voor mij. En mijn favoriet is groene thee. Wat meteen een goede aanvulling is voor mijn afslank goals, groene thee bevat namelijk ECGC wat vet oxideert zodat het lichaam vet makkelijker kan gebruiken als energiebron. Daarnaast helpt groene thee bij het versnellen van de stofwisseling. Just what I need! Dus groene thee it is!
Naast het eten ben ik natuurlijk in de sportschool geweest voor mijn work-out! Een killer body komt helaas niet door lui op de bank liggen. Charlotte heeft een heel schema met allerlei oefeningen en dat hebben ik en Chantal geweten. Spierpijn to the max als resultaat, maar hey no pain no gain. 

Chantal’s week:
Na veel moeite en weinig zin stond ik na drie maanden vorige week vrijdag eindelijk weer in de sportschool. Samen met Charlotte en Denise hadden we twee circuits gedaan waar ik vijf dagen later nog spierpijn van had. Ik vind het zelf erg nodig om fitter te worden en iets of wat af te vallen. Altijd als ik dat uitspreek krijg ik meteen de opmerkingen naar m’n hoofd geslingerd dat ik niet dik ben en nergens voor nodig is etc. etc. Ik vind dus van wel en vandaar dat ik dit samen met Denise ga doen. En op zich viel het deze week nog niet tegen! Ik heb twee keer alleen cardio gedaan en twee keer krachttrainingen. Het enige waar ik vooral moeite mee heb is het eten en drinken. Kost me veel gedoe om iedere keer de snoepjes en de snacks te laten liggen. Maar goed dat kost even iets meer tijd! Hieronder een aantal foto’s hoe mijn week is verlopen!

 See you next week!

Liefs,
XXXX

Geef een reactie