DE WEG NAAR ONZE KILLERBODY’S #2

En we zijn weer een weekje dichter bij de zomer! Hoe is deze week gegaan?
Read on, read on!

Denise’s week:
Begin van de week begon fanatiek en was dan ook maandagochtend te vinden in de sportschool. De rest van de week heb ik het zo druk gehad dat ik het sporten voor afgelopen week even heb laten schieten. Op het moment ben ik druk bezig met zoveel verschillende dingen dat ik er deze week voor koos om het sporten te laten schieten. Soms heb ik echt meer uren in mijn dag nodig!

Chantal’s week:
Zoals je hier kan lezen was mijn week alles behalve sportief. Ik had echt een iets minder goede week en heb dus ook de sportschool niet 1x van binnen gezien. Sinds afgelopen zondag voelde ik me alleen maar moe en futloos en uiteindelijk bleek dus dat ik weer een griepje te pakken had. Dusja, mijn update is niet heel spannend! Hopelijk kan ik volgende week weer een iets motiverende post schrijven.

Geef een reactie