DE WEG NAAR ONZE KILLERBODY’S #3

Goodmorning!

Het is alweer een paar weekjes geleden dat er een killerbody post online is geweest maar vandaag weer een update!

Denise’s week:
Naamloos-1 kopiëren.jpg


Na het sporten op een laag pitje gezet te hebben ben ik weer begonnen! Ik probeer weer 3x per week te gaan en ook probeer ik weer goed op te letten met het eten. Ook heb ik weer een bestelling binnen gekregen van body&fit. Dus heb weer volop shake’s en repen. Vooral nu ik tegenwoordig op kantoor werk moet ik opletten dat ik de kilootjes er niet aan ga eten! En ik heb geen excuus meer om niet te gaan want ik woon tegenwoordig een stuk dichter bij de sportschool!

CG4A6737.1.jpg

En gezond eten is eigenlijk heel makkelijk en lekker! Neem dit ontbijtje. Super snel gemaakt en toch meteen iets lekkers om te eten.
Ik ontbijt regelmatig met yoghurt en Special K zoals ik vast al wel eens eerder heb vermeld. Vaak doe ik er dan nog wat rozijntjes bij maar zondag koos ik ervoor om zwarte bessen en frambozen erbij te doen.
Zwarte bessen bevatten veel voedingsstoffen is een ontstekingsremmer en anti-oxidant.
Frambozen versterken het imuumsysteem door vitamine C, stabiliseert de bloedsuikerspiegel en bevat omega-3 vetzuren.

Till next week!

Liefs,
XXXX

Geef een reactie