END OF SUMMER

03

02

01

Primark jacket // Asos top // Forever 21 skirt //  Nike Air Force 1 PRM sneakers

Good morning!

Er begint helaas een eind te komen aan de zomer. De kledingkast begint langzaam mee te veranderen, dat vind ik dan wel altijd leuk aan de seizoenen alleen blijf ik toch wel meer een lente/zomer mens!
En heb de schaar in me haartjes gezet! Je had het misschien al gezien in een picture diary en ik vertelde het in deze post, maar er is dus een flink stuk van mijn haar af. Ik was het helemaal beu en had zin in wat anders. Dit is dus het resultaat! Soms wil een mens wat anders toch?
Ook ben ik weer flink aan het sporten geslagen, ik ga ongeveer 3/4 keer in de week nu. Ligt een beetje aan mijn agenda maar anders toch echt 4 keer. De weegschaal begint ook weer wat aardiger tegen me te worden dus we gaan de goede kant op. Wie weet heb ik wel mijn summer body goals wel in de winter! Beter laat dan nooit toch?

Enjoy your weekend!
Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie