FAUX FUR’IN IT

Er komt alweer een eind aan het lekkere weer, tijd om de herfst/winter kleding tevoorschijn te halen. Inmiddels heb ik deze faux fur jas al een tijdje op de kapstok hangen tot ik hem eindelijk kan gaan dragen. 

faux-fur-10

faux-fur-05

faux-fur-04

Asos feux fur coat – Link // Asos top – Link // Monki jeans // Invito boots // Forever 21 bag

Misschien is het je opgevallen, misschien ook niet maar de basis van deze outfit is precies hetzelfde als vorige week. De top en jeans is namelijk hetzelfde.
Zo zie je maar dat met een andere styling qua accessoires, jas en/of schoenen je een totaal andere look kan creëren. Ondanks dat ikzelf ook favoriete setjes heb en deze hetzelfde style probeer ik ook vaak een combinatie te maken waar ik in eerste instantie niet meteen aan denk. Als voorbeeld deze post, ik was eigelijk van plan om die top te combineren met mijn zwarte Monki jeans die ik in deze post ook aan heb. Toevallig had ik dus de broek aan die je op de foto’s ziet toen ik ging omkleden, en bleek dit echt een super leuke combi te zijn. Zo zie je maar dat je soms gewoon moet spelen met de items die je hebt om een totaal andere look te creëren.

Liefs,
XXXX

Denise

 

 

 

 

Deze post bevat affiliate links.

 

 

 

Geef een reactie