BLOGGERS I LIKE

Hi allemaal!

Even een keertje iets anders dan normaal! We hebben tenslotte gezegd dat we ook een lifestyle blog zijn, dus bij deze. Ik wilde met jullie mijn inspiratie bronnen delen! Namelijk met mijn favoriete bloggers. Moet wel eerlijk bekennen dat ik er eigenlijk nog veel meer volg maar dan ging het wel heel veel worden haha. En deze zes volg ik toch stiekem al wel een aantal jaartjes! Vanaf links (boven) naar rechts zien jullie Kenza Zouiten, Charlotte Groeneveld, Aimee Song, Julie Sariñana, Angelica Blick en als laatste Chiara Ferragni. Sommige lijken qua stijl wel een beetje op elkaar, maar toch hebben ze allemaal iets unieks! Ik zal ze aan jullie showen.

 KENZA ZOUITEN
KenzaZouiten_braids-3KenzaZouiten_adidas-1
Kenza Zouiten is 24 jaar en komt uit Stockholm. Ze is model, blogger en ze is een eigen kleding lijn gestart. Wat ik zo leuk vind aan haar om te volgen is dat ze er echt een soort dagboek van maakt. Je kunt elke dag zien wat ze precies doet en wat ze allemaal mee maakt in haar drukke leventje. En daarbij de outfits, waar ik van hou! Wel heel divers, maar toch ook wel haar ding. I like it! Je kunt haar volgen op www.kenzas.se.

CHARLOTTE GROENEVELD
a02b286abe31d30d8a77f012c49b9b59JT1_7039
Charlotte Groeneveld woont met haar jonge gezinnetje in New York. Oorspronkelijk komt ze uit Nederland en heeft hiervoor vier jaar in Londen gewoond. Ze verdient haar geld ook echt met het bloggen en is daar dus fulltime mee bezig. Ik ben begonnen haar te volgen toen ze zwanger was van haar eerste kindje, ze heeft er inmiddels twee (mega cute!). En toen viel me dus op dat ze er zo modieus bij liep als zwangere vrouw! Wat natuurlijk kan, helemaal in de tijd van nu. Maar vaak zie je dat niet, althans ik niet haha. En sindsdien ben ik haar dus wel echt blijven volgen. Een mooie, toch wel klassieke stijl heeft ze. Je moet er misschien van houden maar ik vind het super tof! Charlotte kun je volgen op haar blog www.thefashionguitar.com.

AIMEE SONG
aimee_song_of_style_madewell_printed_top_topshop_button_down_suede_skirt_topshop_pointed_lace_up_flatsaimee_song_black_leather_vest_grey_shirt_black_skirt_isabel_marant_boots_celine_box_bag
Aimee woont in L.A. en ook zij is fulltime blogger. Ik kan me eigenlijk niet meer precies herinneren hoe en waar ik haar ben begonnen te volgen. Ze viel me in ieder geval op en vind vooral haar styling met sieraden heel cool. Sinds een tijdje volg ik ook haar zusje, Dani, zij is meer echt van de urban streetstyle, ook heel tof! Hieronder zie je een filmpje over een dag in haar leven als blogger en waarom ze hiermee is begonnen. Haar blog heet trouwens www.songofstyle.com!

JULIE SARINANA
rileyeed0934d166baf5750671ef65a75582f
I love her style! Het komt echt super chill over en alsof ze er eigenlijk helemaal niet over nadenkt of veel moeite voor doet. Ik had laatst ook een shirtje van haar H&M collectie aan. En naast dat, heeft ze ook haar eigen kleding lijn. En dat bestaat vooral uit goede basics, sweaters en tees met quotes erop. Heel nice! Je kunt Julie volgen op www.sincerelyjules.com.

ANGELICA BLICK
GOLDEN3MESH22

Angelica is mijn echte favoriet haha! Ik vind echt haar stijl, outfits, haar haren, gewoon alles vind ik zo cool. Ze komt ook uit Stockholm, of in ieder geval ze woont er nu. Zij heeft net als Kenza wel meer een blog als een dagboek, je kunt er elke dag zien wat ze doet etc.! En dan daarbij zet ze de mooie outfit posts. Me likey! Je kunt haar blog volgen op www.angelicablick.se.

CHIARA FERRAGNI
3U5A152920150703_Chiara_Alexander-McQeen61450-1024x682

Chiara is toch wel de bekendste blogger op dit moment denk ik zo! Ze komt oorspronkelijk uit Italië maar woont nu in L.A. waar ze haar bedrijf verder wil uitbreiden. Ze is net als ieder ander heel klein begonnen en zij had dan het geluk dat ze het eerste meisje was dat begon met bloggen in het plaatsje waar ze woonde. Ze is al gauw opgevallen en verdiend inmiddels zes miljoen per jaar met alles wat ze doet, waaronder ook het bloggen. Zeker de moeite waard om haar te volgen! Haar blog kun je vinden op www.theblondesalad.com

Naast deze zes bloggers volg ik er nog een aantal meer, maar vooral op Instagram. En er zijn er tegenwoordig zoveel dat het bijna teveel is om op te noemen! Ik kan me echt uren vermaken met het bekijken van zulke blogs. Anyway! Hoop dat jullie het leuk vonden om een keer iets anders voorbij te zien komen!

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie