FLOWERPOWER

IMG_7577
IMG_7563
IMG_7573
IMG_7593
IMG_7609
IMG_7607

Primark dress // Zara sunglasses

Goodmorning!

Genieten jullie ook zo van dit heerlijke weer? Ik kan er echt helemaal vrolijk van worden. Gister heerlijk met Chantal in de zon gelegen bij Arbies in Berkel-Enschot.  Zondag gaan we bij me thuis met een aantal vrienden barbecueën.

Misschien was het jullie al opgevallen maar op de bovenstaande foto’s heb ik geen schoenen aan. Woensdag heb ik op mijn rechter voet rozen laten tatoeëren en ik kan nou niet echt zeggen dat het fijn is om nu een schoen aan te doen. Het is toch warm buiten dus kan nu lekker op blote voetjes rondlopen. Ondertussen kan mijn tattoo gelijk goed genezen. Ik was echt super zenuwachtig en tijdens het tattooeren trok ik ook hele charmante gezichten wat Chantal erg leuk vond om na te doen. Maar uiteindelijk viel de pijn wel mee. En ben echt super blij met het eindresultaat!

De jurk die ik vandaag aan heb is een jurk die ik vorig jaar al had gekocht. Zag hem ineens weer in mijn kast hangen en ben er gelijk weer fan van. Hij is lekker vrolijk en hij zit echt super fijn.

Gisteren had ik trouwens mijn haren ingevlochten en heb met de vlechten in geslapen, met als resultaat dat mijn haren nu flink in de krul zitten.

Fijn weekend iedereen! En geniet van het heerlijke weer!

Liefs,
Denise

XXXX

Geef een reactie