GO FOR IT


CG4A7782

CG4A7785

CG4A7797

CG4A7799

Zara leather jacket // H&M trend shirt // Monki jeans // Rosefield watch // H&M necklace // Lamoda bandana // Vans Skate high sneakers

Hi there!

Go for it.. Yup, that’s the message of this post today! Zoals je hier kunt lezen zijn de afgelopen jaartjes niet helemaal super easy verlopen voor mij. Ook daardoor deelde ik af en toe niet de meest gezellige dingen op de blog of de meest motiverende teksten. Maar! Toen is toen en nu is nu! Zoals ik ook daar schreef ben ik sinds februari een nieuw soort therapie gaan volgen en ik was zo iemand die daar nooit echt in geloofde, maar daar ben ik zeker in veranderd. Het heeft me tot nu toe veel veranderd en alleen maar veel goeds gebracht.

Veel jongeren worstelen daar ook mee tegenwoordig of in ieder geval er wordt veel over gesproken nu. En ieder doet alles op zijn of haar manier. Toch wilde ik via deze weg mijn verhaal een stukje delen en laten zien dat je echt over die dingen heen kan komen en dat alles weer goed kan komen! Zo ben ik bijvoorbeeld drie jaar geleden gestopt met werken om terug naar school te gaan. Nu drie jaar later heb ik hopelijk bijna mijn diploma! Terwijl ik juist in de afgelopen drie jaar veel struggles heb gehad met die angstoornis. Over een kleine zes weken stap ik samen met Denise in het vliegtuig richting Marrakech voor een mini vakantie. Ook dat heb ik twee jaar niet gedurfd. Maar er zijn ook kleinere stapjes die andere misschien debiel vinden klinken, zo ben ik bijvoorbeeld vorige week maandag begonnen aan een bootcamp. Nou geloof mij, iedereen lachte me uit toen ik zei: “Jongens ik doe vanaf maandag mee aan een bootcamp”. But I did it! En het voelde nog goed ook. Zoiets zou ik drie jaar geleden nooit gedaan hebben, iets buiten mijn comfort zone. Wat ik hiermee wil zeggen is dat voor iedereen dingen anders zijn, maar als het voor jou goed voelt en jij wordt er happy van.. Dan freaking go for it! Nog steeds doe ik soms teveel en ga ik door als mijn lichaam nee zegt. Met als vervolg dat ik weer een dag alleen maar kan slapen. Maar ook dat komt goed en is soms niet erg. Als je maar onthoudt, om af en toe momenten te nemen en te denken aan dingen waar je trots op bent.

Enjoy this Sunday evening!

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie