GORGEOUS EYES

Een goed begin is het halve werk, dit geldt ook voor je oogmake-up. In de post van vandaag ga ik het hebben over oogschaduw. En voor een perfecte ooglook de hele dag is dus de basis het belangrijkste. Een oogschaduwbasis om precies te zijn, dit is een product wat je aanbrengt op je oogleden voordat je je ogen gaat opmaken. Ik kan zelf niet zonder dit product en gebruik het dan ook altijd. Het zorgt er namelijk voor dat de oogschaduw de hele dag op de juiste plek blijft zitten. Ken je dat? Dat je je oogschaduw perfect hebt aangebracht maar als je dan paar uur later in de spiegel kijkt alles in de plooitjes zit? Dat is dus met een oogschaduw basis verleden tijd!

VERSCHILLENDE SOORTEN
Er zijn zoveel verschillende soorten oogschaduw te verkrijgen. En voor mij geld eigelijk wel dat kan nooit genoeg verschillende soorten en kleuren kan hebben. Ik heb een tijdje gehad dat ik zoveel kocht dat ik mezelf een verbod heb gegeven om nieuwe make-up producten te kopen. Ik heb namelijk een visagie koffer vol, en dan niet een standaard kleine koffer maar zon hele grote op wieltjes. En dan heb ik natuurlijk in mijn schoonheidssalon nog een display staan met make-up van Malu Wilz. Dat is het merk wat ik het liefst gebruik wat ik afwissel met de producten die ik nog had voor ik dit merk ging verkopen in de salon. Vandaag ga ik de verschillende soorten oogschaduw met jullie doornemen.

POWDER SHADOWS
Met een poeder oogschaduw kan je eindeloze verschillende ooglooks creëren. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en soorten. Je hebt ze in een matte variant, metallic of bijvoorbeeld met veel glitters. Met een poeder kan je ook nog eens voor kiezen of je het product droog aanbrengt of juist nat. Het verschil als je het nat gebruikt, maak je eerst je penseel nat en let op dat je dan altijd een vaste zijkant van het product gebruikt omdat je nadat je dit doet je oogschaduw ook nat wordt en dat stukje nooit meer mooi aan kan brengen als je het juist droog wilt gebruiken. Het voordeel als je je oogschaduw met een natte penseel aanbrengt is dat de kleur echt vele malen feller en intenser wordt. Het nadeel is dat het minder bewerkbaar is, dus bijvoorbeeld met een smokey eye moet je veel blenden dan is droog juist een betere keuze.

CREAM SHADOWS
Een cream shadow is super handig in gebruik. Het zit meestal in een potje of een stick. Zoek je een simpel makkelijk product dan is een cream eyeshadow de beste keuze. Aanbrengen en klaar! Ready to go. Ik ben zelf meer fan van een powder eyeshadow omdat je daar veel meer mogelijkheden mee hebt.

In de volgende beauty post ga ik tips & tricks delen over het aanbrengen van de oogschaduw!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie