GUESS WHO’S BACK

cg4a6185

cg4a6324-kopieren

cg4a6216H&M Trend coat // Zara sweather // H&M Trend flared pants // Rosefield watch // Puma suede platform elemental pack sneakers 

Well hello there!

Eerlijk gezegd weet ik niet zo goed hoe ik deze post moet beginnen. Inmiddels zijn we ongeveer anderhalf jaar verder sinds mijn laatst geschreven post, stukje ouder, wijzer en de nodige kilootjes meer. Het was voor mij toen tijd om een stapje terug te zetten. 

Toen deed ik er nogal geheimzinnig over of ik vertelde het half. Dus bij deze zal ik vertellen wat er afgelopen tijd allemaal gaande was! Ik heb twee jaar terug een burn out gehad door een trauma. Daardoor heb ik twee jaar lang moeten strugglen met een angststoornis. Hierdoor kon/durfde ik veel dingen niet meer te doen en werd ik daar goed ongelukkig van. Ik wilde het nooit vertellen aan personen, omdat je of alleen maar medelijden krijgt (waar de situatie nooit beter van wordt) of personen snappen er niks van en hebben alleen maar onbegrip. Waarom ik het nu wel deel is omdat ik er nu goed mee om kan gaan en weet hoe ik alles kan aanpakken. Het was best zwaar, je kent de cliché verhaaltjes wel van vrienden verliezen, weten wie je echte vrienden zijn en in zulke tijden leer je jezelf kennen. Hoe cliché het allemaal ook klinkt het is wel echt waar. Nu twee jaar later voel ik me duizend maal beter en doe en durf ik nagenoeg alles weer. Wat ikzelf nooit gedacht had, dat het ooit nog zou gebeuren. Nog steeds moet ik er wel op letten dat ik niet te hard van stapel loop en teveel ga doen in een week tijd, maar als dat alles is ben ik daar heel tevreden mee. Wat ik vooral vervelend vond was dat er veel onbegrip voor was, zo kreeg ik vaak opmerkingen als: ‘Goh, lig je nu alwéér in bed?’ of ‘Waarom ga je uit en op stap als je toch na tien minuten weer naar huis gaat?’. Ja voor iemand van 22/23 jaar is dat inderdaad moeilijk te begrijpen, dat wist ikzelf als geen ander. Maar goed, ik heb er voor mezelf hard aan gewerkt om alles weer soort van de oude te laten worden en met succes! En ja, voor de mensen die mij kennen en dit lezen, ik lig inderdaad nog steeds vaak in bed. Because that’s my one and only true love! 

Nou is dit natuurlijk niet het enige waar ik mee bezig was, ik ben over een paar maandjes ook eindelijk klaar met school. Nou ja eindelijk klinkt ook gelijk zo dramatisch, het waren tenslotte maar drie jaartjes. Hopelijk kan ik in juli mijn diploma in ontvangst nemen! En na twee jaar heb ik ook weer besloten om te gaan werken, waar ik woensdag mee ga beginnen! Eindelijk, eindelijk, eindelijk na veel geduld valt alles weer een beetje op z’n plek.

Wat betreft bl.ckdiamond, ben ik blij dat ik weer kan schrijven! Denise en ik hebben samen weer veel leuke ideeën bedacht die je langzaam en vanzelf voorbij ziet komen. 

Tallie is back!

Liefs,
XXXX

3 thoughts on “GUESS WHO’S BACK

  1. Dapper en krachtig om je verhaal te delen Chantal! En super knap dat je zo hard geknokt hebt en het gelukkig beter gaat!

    Heel erg veel succes in de toekomst; met je diploma, werk, deze blog maar vooral live your life to the fullest!

    Lots of love Paula

Geef een reactie