I THINK IN PINK

CG4A5740.jpg

CG4A5744.jpg

cg4a5761

CG4A5776.jpg

cg4a5764

H&M Sweater // H&M Jeans // LA Moda boots

Goodmorning!

Wat is mijn vakantie toch snel voorbij gevlogen! Heb helaas wel veel regen gehad, maar het is dan toch lekker om gewoon even vrij te zijn. Heb veel leuke dingetjes gedaan en veel films gekeken. Maar nu ik weer aan het werk ben ga ik ook weer actiever bloggen. Dus je kan weer meer posts verwachten hier!

Je ziet het niet op de foto’s, maar wat had ik het toch koud zonder jas! Deze trui heb ik ook in Rotterdam gekocht in mijn vakantie. Ik twijfelde eerst een beetje om deze te kopen maar toch blij dat ik hem heb gekocht. Wat meer kleur in mijn garderobe! Ben toch altijd al geneigd om meer de donkere kleuren te kiezen voor mijn kleding en vooral in de herfst/winter.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie