INSPO TUESDAY #1 – MUSIC I LISTEN TO RIGHT NOW

Hi there!

Soooooo vanaf nu ga ik iedere dinsdag een Inspo Tuesday post plaatsen. Ofja probeer dit iedere week te doen!
Wat kan je verwachten?
Iedere week deel ik wat inspo met een thema. Ik vond het wel leuk om wat meer dingen met jullie te delen, zoals bijvoorbeeld deze week: de muziek die ik de laatste tijd veel luister. Maar ook dingen zoals een verzameling van foto’s waar ik inspiratie vandaan haal van bijvoorbeeld mijn weheartit en pinterest accounts, bloggers die ik zelf volg, favoriete restaurants en noem het maar op! Mocht je zelf nog wat leuks weten wat ik zou kunnen delen met jullie, let me know in een berichtje hieronder!

Om meteen te beginnen met het thema van deze week:
Music I listen to right now!

En eentje die ik sinds een aantal dagen non-stop luister is van Jessie J – Think About That

Damn girl! Krachtige tekst en misschien wel een beetje te pikante videoclip, Fifty shades of grey is er niets bij! Maar ook haar andere nieuwe nummer Real Deal is een leuk nummer! Een stuk vrolijker en over liefde.

Bryson Tiller – Run Me Dry

Vind sowieso dat Bryson Tiller leuke muziek heeft en dit is er weer eentje van. Lekkere beat gewoon toch!

Chris Brown – Questions

Dit nummer noemde ik laatst al in een post en blijf dit een leuk nummer vinden en een leuke video om naar te kijken met veel dansers! Nummer is gebaseerd op Turn me on van Kevin Lyttle maar dan met een Chris Brown twist. Maar ook nummers als Pills & Automobiles, Tone It Down (Nummer van Gucci Mane ft. Chris Brown) en Post & Delite (Zoey Dollaz ft. Chris Brown) zijn nummers waar ik momenteel veel naar luister.

Cheyenne Toney – Hartslag

Dit nummer ontdekte ik via Spotify. Ik luister regelmatig de Release Radar en soms komen daar liedjes in die ik anders misschien nooit gehoord zou hebben maar wel echt leuk zijn. Zoals deze, gewoon een heerlijk nummer!

Cassie ft. G-Easy – Love A Loser

Het is lang geleden dat we muziek hoorde van Cassie dus was happy dat ze deze uitbracht! Haar stem is heerlijk rustig en dan nog eens met een van me favo rappers G-Easy. Luister veel van zijn muziek en heb een stukje van zijn optreden gezien bij Woo-Hah! Hopelijk komt hij nog keer naar Nederland dat ik er heen kan.

Nu ik heb gedeeld met jullie waar ik momenteel veel naar luister ben ik wel benieuwd naar welke nummers jij momenteel veel luistert. Laat het me weten in een comment! Ben wel nieuwsgierig.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie