INSPO TUESDAY #5 – FAUX FUR COATS

Zoals jullie misschien al een beetje door hebben heb ik een jassen verslaving. Zo heb ik bijvoorbeeld alleen al 5 verschillende bomberjackets. Maar mijn laatste verslaving is toch wel de faux fur coat. Mocht je nu zelf opzoek zijn naar the perfect faux fur coat heb ik vandaag in deze post een aantal verschillende op een rijtje gezet! Niet zo slim voor mijzelf om dit te doen, want nu kriebelt het bij mij ook om er nog eentje bij te halen…

Dit zijn de twee faux fur coats die ik momenteel heb. De linkse is van de Primark en de rechtse van Asos. Door de kleur van de rechter heb ik die niet zo heel vaak aan maar de linker bijvoorbeeld draag ik vaak gewoon als jas. Hij is lekker zacht en heel warm! Ik heb die van de Primark recentelijk gekocht dus het zou goed kunnen dat deze nog verkrijgbaar is. Op de website van Asos zag ik dat de faux fur die ik hier aan heb inmiddels al is uitverkocht. Maar er zijn genoeg andere leuke opties zoals diegene hieronder.

1. – LINK // 2. – LINK // 3. – LINK // 4. LINK

1. – LINK // 2.- LINK // 3. – LINK // 4. LINK

 

Vandaag is het inspo Tuesday on a Wednesday! Moet kunnen toch 😉 En het voelt vandaag ook gewoon als een dinsdag aangezien de week begon met nieuwjaarsdag op maandag.
De meeste links zijn van Boohoo. Wat vooral leuk is,  is dat ze regelmatig acties hebben zoals 40% korting op de gehele collectie. Momenteel loopt deze actie dan ook op hun site. En dat zijn kortingen waar ik altijd heel blij van word! De laatste drie jassen van de onderste rij zijn van Zalando en die zijn momenteel in de sale.

Liefs,
XXXX

Denise

 

 

 

 

Deze post bevat affiliate links.

One thought on “INSPO TUESDAY #5 – FAUX FUR COATS

Geef een reactie