INTO THE WOODS

IMG_6783 IMG_6793 IMG_6797 IMG_6823IMG_6813  IMG_6816

Zara jacket // Zara dress // Sacha boots // Pull&Bear necklace // H&M backpack

Hi everyone!

New week, new chances! Ten eerste onze excuses voor de mensen die vrijdag trouw zaten te wachten op een nieuwe post! Een foutje in de planning helaas. But we are back! Met de mooie foto’s van Danilo Soumokil, waar we heeeel blij mee zijn! Over het algemeen maken we de foto’s zelf, maar af en toe is het dus wel leuk als we ook wat meer prof foto’s hebben. En Danilo was dus de eerste waar we zulke foto’s mee zijn gaan maken! Hij heeft het inzicht en de kijk op locaties die wij duidelijk nog niet hadden haha. Sowieso is Danilo zijn werk zeker de moeite waard om te volgen! Dat is allemaal te vinden op zijn Instagram, @thefournineteenth. Komende week zullen jullie in de posts nog meer foto’s voorbij zien komen van Danilo.

Chantal draagt hier een van haar favoriete jurkjes! Je ziet het niet zo goed op de foto’s maar hij loopt vanuit de taille iets of wat wijder wat het een beetje speels maakt. Isn’t she just cute?!

Wij hopen dat jullie een heerlijk weekend hebben gehad met het zomerse weer en dat deze week vol nieuwe, leuke dingen zit!

LOVE, BL.CKDIAMOND
XXXX

Geef een reactie