LACE IT UP

IMG_7997b

IMG_8034

IMG_8141b

IMG_8150 IMG_8142

IMG_8152a

IMG_8151

Zara shirt // Coolcat pencil skirt // Topshop heels // Carrera sunglasses // Beautyz necklace // Primark ring // Beautyz bag

Goodmorning!

En toen was het weer maandag. De week is weer voorbij gevlogen! Ik heb afgelopen donderdag nog heerlijk van het zonnetje kunnen genieten en daarna sushi gegeten met collega’s. Vrijdag ben ik met een vriendin opstap geweest in Breda. Lang geleden dat ik daar ben geweest dus dat was wel weer keer leuk. Zondag ben ik samen met een vriendin gaan shoppen en daarna hebben we spareribs gegeten bij ribs factory in Tilburg.

Vandaag heb ik mijn outfit simpel gehouden, kaki kleur shirt met een zwarte lange pencil skirt. Gecombineerd met een ketting en clutch van Beautyz en m’n nieuwe schoentjes van Topshop. Ik was al een tijdje opzoek naar Lace Up heels en eindelijk vond ik ze bij Zalando dus toen ik ze zag moest ik ze gelijk bestellen. Ze zijn zo nice!

Enjoy your week!

Liefs,
Denise
XXXX

Geef een reactie