LITTLE THINGS

CG4A6802

CG4A6813

CG4A6811

CG4A6856

CG4A6832

CG4A6881

 Zara shirt // Zara trackpants // H&M Necklace // Rosefield watch // TienTilburg Bracelet // Ace & Tate glasses // Nike Airforce one sneakers 

Hi everyone!

Zojuist kwam ik erachter dat deze post al een dag online stond, zonder enige tekst erin… Dat krijg je met een week vakantie achter de rug, totaal niet scherp meer bent en zoveel moet doen voor school dat je hoofd overloopt. En eraan beginnen, welnee lekker uitstellen die handel! Nee, vandaag heb ik besloten om er goed voor te gaan zitten. In m’n achterhoofd houden dat hierna allemaal dingen komen die wél leuk zijn. Om die gedachte iets te versterken op deze maandagochtend dacht ik, laat ik is een aantal kleine dingen opnoemen die zo’n dag als vandaag iets luchtiger maken… Ready for it?

Als je aan komt rijden op een kruispunt en alle stoplichten springen op groen – je een avond vol met cocktails, shotjes en wijntjes achter de rug hebt en wakker wordt zonder kater – je in één keer je sleutel in het sleutelgat krijgt – je een straat in loopt en spontaan alle lantaarnpalen aan gaan, alsof je even je eigen walk of fame hebt – je de stoeptegel opmerkt waardoor je dit keer niet op je bek gaat voor de drukke AH xl – je tegenwoordig niet meer in al die mini maatjes past dus jouw maat altijd nog op voorraad is – je vanavond gaat kijken waar je dit jaar met je luie reet op het strand gaat vertoeven en om het rijtje af te sluiten.. Je nog net dat laatste stukje Tony Chocolonely in de verpakking vindt wanneer je het niet verwacht.

Hopelijk helpen deze lichte puntjes jouw maandagochtend een beetje door!

Have a nice day!

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie