MAKE A STATEMENT

IMG_8381

IMG_8276

IMG_8308

IMG_8420

IMG_8331

IMG_8351

IMG_8486

Bershka vest // Crop top // H&M jeans // Nike Air Max Thea // Beautyz necklace // DKNY watch // Ti Sento bracelet 

FRIYAYYY!!

Het is eindelijk weer weekend! Hopelijk hebben jullie weer leuke plannen gemaakt. Vanavond ga ik samen met Chantal wat dansjes doen in de Studio. Voor zaterdag heb ik nog geen spectaculaire plannen en zondag moet ik werken.

Als ik ergens fan van ben is het om een outfit vrij simpel te houden en te combineren met een statementketting. De ketting die ik van mijn webshop Beautyz aan heb is daar perfect voor. De horloge die ik vandaag draag heb ik trouwens al 4 jaar. Die heb ik van mijn ouders gekregen voor mijn 21e verjaardag, ik had toen eigenlijk een horloge van Michael Kors uitgezocht maar omdat die drie keer in korte periode kapot is gegaan mocht ik bij de juwelier een andere horloge uitzoeken. En de armband die ik draag heb ik van mijn opa en oma gekregen voor mijn 21e verjaardag.

Enjoy your weekend!

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie