MALU WILZ SOFT KISS GLOSS

Afgelopen week heb ik nieuwe make-up binnen gekregen in mijn schoonheidssalon & webshop, waaronder de Soft Kiss Gloss. Wat is dit een fijne lipgloss! Ik ging natuurlijk gelijk alles testen. Alhoewel ik normaal van de lippenstift ben, en dan meestal donkere/opvallende kleurtjes, vind ik een lipgloss altijd een fijne afwisseling. Vooral voor overdag of naar een etentje doe ik de laatste tijd liever een lipgloss op.blck2.jpg
De Malu Wilz Soft Kiss Gloss is verkrijgbaar in 7 verschillende kleurtjes en een transparante variant. Er zit een subtiel klein glittertje in wat net even dat stukje extra glans geeft. blck3a.jpg
Wat ik persoonlijk nog een extra pluspunt vind van deze lipgloss is dat hij niet plakt. Als ik ergens een hekel aan heb is het een lipgloss die zo erg plakt dat je lippen bijna aan elkaar plakt. Bij deze dus helemaal niet het geval en voelt juist heel comfortabel aan.blck4.jpg
Mijn favo kleur is nr. 10 Rosy Kiss
Verder heb je:
– nr. 01 Shiny Kiss Transparent
– nr. 10 Rosy Kiss (Mijn favo kleur dus)
– nr. 20 Coral Kiss
– nr. 30 Watermelon
– nr. 40 Strawberry
– nr. 50 Pink Orchid
– nr. 60 Toffee
– nr. 70 Nude

Je kunt de gloss online shoppen in mijn webshop en ze zijn € 12,50 per stuk. Klik hier om naar de webshop te gaan

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie