MEET US

IMG_5292
IMG_5276
IMG_5244
IMG_5252

Denise // Boohoo shirt // H&M jeans // Bullboxer boots // Primark necklace
Chantal // Myohmy shirt + necklace // H&M jeans // Sacha chelseaboots // Casio watch

FRIYAY!

The weekend has just arrived.. En het is zo’n lekker weer! Tijd voor cosmo’s en veel zonnestraaltjes zeggen wij!
Om ons een klein beetje beter te leren kennen, hebben we een stukje over elkaar geschreven. So here we go!

Denise is 25 jaar en komt uit Goirle. We kennen elkaar nu inmiddels al tien jaar, maar zijn pas anderhalf jaar echt bevriend met elkaar. Ik dacht al die jaren dat Denise mij niet mocht, wat dus totale onzin was. Zo zie je maar weer hoe je je kan vergissen in mensen haha! Wat begon met een avondje carnavallen liep over in meerdere avonden in de week stappen, drankjes doen je kent het wel! Kwamen erachter dat we eindelijk iemand hadden die dezelfde muzieksmaak had en dus een partner in crime voor leuke feestjes en vanuit daar zijn we goede vriendinnen geworden. Denise is een heel lief persoon en staat altijd voor haar familie en vrienden klaar, sport veel, is perfectionistisch, gedreven in haar werk en altijd in voor leuke avondjes! Ze is een serie lover en heeft o.a. Game of Thrones, Gossip Girl, The Vampire Diaries en Desperate Housewives gezien. En ze is een echte Harry Potter nerd, waarvan ze sowieso 1x per jaar een marathon houdt. Bij Denise in de auto zitten is ook altijd een avontuur en zeker op eigen risico, het enige waar je niks op kan aanmerken is parkeren, dat kan ze als de beste. Denise is gewoon cool and that’s why she’s my friend!

Chantal is 23 en komt uit Tilburg. Om door te gaan op het stappen merk je direct dat ze een passie heeft voor het dansen wat niet zo gek is als je bedenkt dat ze jaren latin heeft gedanst. Een avondje één drankje drinken loopt dan ook meestal toch uit op een avondje stappen. Chantal is een ware “chick on kicks”, haar collectie sneakers is dan ook behoorlijk. Ze durft te zijn wie ze is en waar ze wil staan in het leven, waarin ze mij heeft geïnspireerd om ook steeds meer mezelf te zijn. Chantal is iemand die naar je luistert als het even wat minder met je gaat, en weet je ook altijd weer op te vrolijken.
Om 02:00 uur ’s nachts hebben wij altijd de engste WhatsApp gesprekken, dat we bijvoorbeeld dezelfde random dingen tegelijk sturen. Buiten dit alles is ze verliefd op de serie How I Met Your Mother, die ze al voor de vierde keer achter elkaar aan het kijken is. Ja jongens, voor de vierde keer al. Maar laat haar vooral geen horror en thrillers zien, ook al stelt ze dat zelf heel stoer voor, want dat vervolgt zich in dat ze niet meer alleen durft te slapen etc. Dus wees gewaarschuwd als je met Chantal enge films gaat kijken. Maar ondanks dat ze zo’n schijtluis is, hou ik wel van d’r.

Have a great weekend & enjoy this lovely weather!
XXXX

Geef een reactie