MIJN 2 FAVO LIPSTICKS

Oké eigenlijk is het een lipstick en een glossystick, maar dit zijn mijn twee favo lipsticks: Malu Wilz Glossy Stick nr. 07 Serious Women en de Malu Wilz Lipstick nr. 110 Indian Red Summer. Ik heb heel veel lipsticks in verschillende kleurtjes maar deze gebruik ik toch het meeste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The lipstick.
De lippenstift is er in verschillende kleurtjes en ieder seizoen komt Malu Wilz met nieuwe trend kleurtjes. Wat deze lippenstift zo fijn maakt is dat hij zacht aanvoelt als je hem op hebt. Ik vind het namelijk een vreselijk gevoel als een lippenstick je lippen uitdroogt. Deze doet dat dus niet! Naast dat de lipstick zo zacht aanvoelt is hij ook nog eens voedend, en dan blijft hij ook nog eens lang zitten! Dit is best een uitdaging want bij mij blijven lipsticks nooit lang zitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glossy Stick.
Dit is echt de topper uit mijn make-up collectie. Deze zit eigenlijk altijd standaard in mijn tas. De glossy Stick is eigelijk een combinatie van een lippenstift en een lipgloss. Het heeft namelijk de kleurafgifte van een lipstick en de glans en transparantie van een lipgloss. Hierdoor vind ik hem echt perfect voor overdag. Ook ’s avonds naar een feestje pak ik vaak deze, vooral als ik mijn ogen wat donkerder heb opgemaakt dan normaal. De Glossy Stick heeft een luchtige textuur waardoor hij comfortabel aanvoelt en is makkelijk in gebruik. Er zit een SPF 25 in dus je lippen zijn gelijk beschermd. De stick is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren maar nr. 07 is echt mijn favo kleur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beide lipsticks kun je in mijn webshop beautyz kopen.
De lipstick kost € 15,50 en de Glossy stick is € 15,50

Liefs,
XXXX

Denise

One thought on “MIJN 2 FAVO LIPSTICKS

Geef een reactie