NEW BOMBER JACKET

CG4A6679

CG4A6663

CG4A6677

CG4A6746

CG4A6681a

CG4A6730

CG4A6705

Stradivarius jacket // H&M sweater // Bershka jeans // Invito boots // Beautyz necklace

Goodmorning!

Laatste weken ben ik heel druk geweest met werken en school. Binnenkort heb ik wat leuke nieuwe projecten voor fotografie, so stay tuned for that! Natuurlijk heb ik ook leuke dingetjes gedaan dan alleen werken. Zo ben ik paar weken geleden op zondag maar club Vie geweest in Rotterdam. Het is natuurlijk hier in Brabant ook nog carnaval geweest. Ben toen op zaterdag eventjes geweest en de dinsdag. Dat was weer een top avondje, net als vorig jaar op de dinsdag van carnaval draaide dj Sueside, dj DNS en dj Ser-v dus qua muziek zit het dan sowieso goed! En ben nog avondje in Utrecht gaan stappen bij Maggie Malou. Ik heb met n vriendin heel Utrecht afgereden om daar te komen, er was een weg afgesloten en de navigatie bleef ons over die weg sturen, eenmaal geparkeerd en wel liepen we natuurlijk ook nog eens (met navigatie op telefoon) de verkeerde kant op! Ook ben ik nog een weekendje in Rotterdam geweest samen met Chantal. Lekker gegeten, drankjes gedaan bij Blender en de volgende dag nog geshopt.

De outfit van vandaag heb ik geshopt in Barcelona. Ik had natuurlijk al een groene bomberjacket maar naast dat dat een fijne jas is vind ik hem super leuk dus toen ik deze in Barcelona zag hangen en niet zo heel duur was moest ik hem natuurlijk even passen en vond de kleur zo leuk dat ik hem wel moest kopen. De trui is gewoon lekker comfie en de jeans zit ook fijn. Was alweer een tijde opzoek naar een nieuwe witte jeans want die ik had paste ik niet meer. En alhoewel ik een jeans met scheuren op de knie niet altijd even mooi vind vond ik deze jeans toch leuk.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie