NEW IN – THE PERFECT RED BAG

Deze beauty heb ik inmiddels al een paar keer gedragen en heb ik al zoveel complimenten gekregen over deze tas. Normaal heb ik alleen zwarte of witte tassen maar vond het wel leuk om een keer een kleurtje te nemen.

De kleur is geweldig toch? Mijn outfits zijn meestal zwart en dan is een tas als deze de perfecte manier om kleur aan mijn outfit toe te voegen. De tas heeft twee verschillende banden waar je uit kan kiezen, een korte met studs of een lange band.

Tot nu toe heb ik hem alleen met deze band gedragen, voornamelijk omdat ik een lange band fijner vind, en hij is net wat eleganter zonder al die studs wat ik juist zo leuk vind aan deze tas.
Wat ik nog meer leuk vind aan de tas is dat de sluiting anders is, zoals je ziet op de linker foto.

De tas heb ik trouwens besteld bij Forever 21!

Liefs,
XXXX

Denise

2 thoughts on “NEW IN – THE PERFECT RED BAG

Geef een reactie