NEW YEARS

Happy new year!!!!! Iedereen zal vast de party outfits voor vanavond al klaar hebben liggen en op de valreep deel ik mijn outfit nog met jullie. Ook blik ik terug op het afgelopen jaar en de vooruitzichten van 2018!

Primark faux fur coat // Misspap jumpsuit //  Lamoda heels – Link

Hi there!

It’s time to celebrate! Nog eventjes en we gaan met zijn alle aftellen naar een nieuw jaar. Ik persoonlijk geef niet heel veel om oud&nieuw. Dit omdat ik gewoon niet om vuurwerk geef en ook niet aan nieuwjaarsvoornemens doe. Natuurlijk vind ik het wel leuk om het te vieren met vrienden en op nieuwjaarsdag ga ik altijd eventjes langs mijn familie.

Vandaag wil ik wel even met jullie terugblikken op het afgelopen jaar. Het is een jaar geweest met veel veranderingen, happiness en verdiet. Met jullie ga ik voornamelijk terugblikken op de vele leuke dingen en veranderingen omdat ik het verdriet gedeelte liever voor mijzelf hou.

Voor de mensen die mij kennen ben ik nogal onhandig en zo had ik er het afgelopen jaar weer een paar hoogtepunten bij zitten, zo had ik mijn voet gekneusd waardoor ik een paar weekjes op krukken heb gelopen en ben ik een paar dagen geleden van de trap gevallen waar ik nu een mooie bloeduitstorting van heb op mijn been. Gister had ik zelfs nog een onhandig momentje want zo wist ik mijn duim open te halen aan een rek van de Hema en kon ik daar om een pleister gaan vragen. Story of my life!

Het afgelopen jaar is er wel veel voor me veranderd, zo kreeg ik in maart de sleutel van mijn eigen appartement. Eindelijk na lang zoeken heb ik weer mijn eigen plekje, ondanks het natuurlijk fijn is om bij mijn ouders te wonen was het wel weer tijd om op mijzelf te gaan wonen.
Aantal maanden geleden besloot ik ook ineens mijn haren weer korter te laten knippen en heb ik een nieuwe tatoeage bij op mijn arm.
Ook ben ik dit jaar bij een nieuwe werkgever begonnen waar ik het echt naar mijn zin heb en veel voor mag reizen, heel leuk pluspunt!
Het nieuwtje van afgelopen jaar waar ik nog steeds heel happy om ben is dat ik peettante ga worden! Soms vertel ik dit aan iemand en krijg ik de vraag of mijn zusje zwanger is en dit is dus niet het geval, mijn beste vriend Arjan heeft gevraagd of ik peettante wil worden van zijn en Paulien’s kindje. Afgelopen woensdag ben ik mee geweest naar de 3D echo om de kleine al te kunnen bewonderen, is toch wel heel bijzonder om mee te maken. Nog iets wat wel heel bijzonder was om mee te maken was dat ik een bevalling mocht fotograferen, echt een bijzondere ervaring die ik altijd bij me zal dragen het is namelijk zo mooi en puur om mee te maken met zoveel liefde om je heen.

Zo zijn er natuurlijk wel heel veel herinneringen waar ik graag op terug kijk. Veel mooie en leuke momenten met mijn familie en mijn vrienden, ben echt blij met hun allemaal in mijn leven. Sommige hiervan zie ik minder vaak maar als ik ze dan zie, zit dat altijd goed.

Qua vakantie heb ik het dit jaar trouwens kort gehouden, zo ben ik een aantal dagen naar Marrakesh geweest met Chantal. Even heerlijk ontspannen in de zon. Door mijn werk ben ik dan wel veel in het buitenland geweest, maar dit is natuurlijk wel echt anders dan dat je in het buitenland bent voor vakantie.

Het jaar 2018 ga ik trouwens wel heel goed beginnen, vanaf de 2e week van januari ga ik trainen met een personal trainer (klik hier voor zijn Instagram). Zoals jullie weten ben ik altijd wel bezig met mijn health, voeding en het sporten maar ik ben nog niet waar ik wil zijn, vandaar dat ik nu met Sonay een aantal sessies heb ingepland voor begeleiding en nieuwe trainingsschema’s zodat ik weer meer kan gaan afwisselen met het trainen. Want ik betrap me er vaak op dat ik uiteindelijk vaak de zelfde oefeningen doe.
Natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden hoe dit allemaal gaat verlopen! En of ik dan eindelijk mijn bodygoals ga halen.

Ook heb ik al een leuke reis gepland staan, ik ga namelijk in februari een weekend naar Parijs met Milou. Heb er echt mega veel zin in en Parijs is gewoon een mooie stad! Ook heb ik al wat ideeën in mijn hoofd wat ik voor mijn zomervakantie wil gaan doen, ik ben namelijk van plan om te gaan backpacken in Bali. Maar goed het is nog geen zomer dus deze plannen kunnen nog veranderen.

Verder heb ik ook veel plannen met mijn blog! Ben al een tijdje ideeën aan het opschrijven voor onderwerpen want ik wil wat vaker wat persoonlijke/motiverende blogs gaan schrijven zoals deze post over zelfverzekerdheid.

Maar zoals ik al eerder noemde heb ik verder niet echt nieuwjaarsvoornemens, want ik vind als je iets wilt veranderen doen of bereiken, kan dit altijd wel of het nu 2017 is, 2018 of 2023. Je moet er gewoon aan beginnen omdat je er achter staat, graag wilt bereiken en het liefst zo snel mogelijk en niet omdat je er over een tijdje aan wilt beginnen.

Met dit gezegd te hebben hoop ik dat jullie allemaal leuke plannen hebben om het nieuwe jaar in te gaan! En natuurlijk opletten met de vingers tijdens het afsteken van vuurwerk.

Liefs,
XXXX

Denise

 

 

 

Deze post bevat affiliate links.

 

Geef een reactie