NEW YORK

IMG_7102
IMG_7122
IMG_7084
IMG_7058a
IMG_7060a
IMG_7082A
IMG_7076a

Coolcat jacket // Bik Bok dress // Nike Air Max One Premium

And its weekend again!

Altijd heerlijk als het weer vrijdag is! Vooral dit weekend want morgen gaan ik en Chantal naar Vestival! Jeeeej, eindelijk. We hebben die kaartjes al zo lang. Ondanks dat Chantal alleen maar kan denken aan Chris Brown ben ik helemaal happy om de andere artiesten te zien die komen, o.a. Tyga, Omarion en August Alsina. Maar stiekem ben ik ook het meest blij met Chris Brown. Het dansje van het nummer ‘Take you down’ die we een aantal jaar geleden hebben gezien bij zijn concert staat nog maar al te goed op m’n netvlies!

Gelukkig heb ik m’n werkweek van de kermis ook overleefd. Ik was trouwens zondag toch vrij zodat ik mee kon naar R&B Sunday Outdoor. De kermisweek heb ik met collega’s goed afgesloten tijdens de Horeca After afgelopen maandag.

Ik had mezelf afgelopen week toch nog beetje verwend door nieuwe schoenen te bestellen en een jurkje. Ben er zo happy mee dat ik het jurkje nu gelijk aan jullie show. Ik heb hem gecombineerd met een nieuwe jack van de Coolcat. En natuurlijk met m’n sneakers. Echt grappig eigelijk want ik was voorheen helemaal anti sneakers terwijl ik ze nu gewoon het liefste draag.

Heb trouwens een leuk vooruitzicht komende week, sowieso dan Vestival, maar waar ik het meest zin in heb en tegelijk ook tegen op zie door mijn naaldenangst is mijn nieuwe tattoo! Jeeeeej woensdag staat hij er eindelijk op!

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe! Maar dat gaat denk wel lukken met eindelijk weer het zonnetje.

Liefs ,
Denise

Xxxx

Geef een reactie