ON PINK CLOUDS

CG4A7150

CG4A7143

CG4A7198

CG4A7196

CG4A7163

CG4A7141

MYOHMY Amsterdam t-shirt // H&M pants // H&M bomberjacket // H&M Necklace // Rosefield watch // Nike Airmax 90’s

Verliefd. We zijn het allemaal wel is geweest, misschien als je dit leest ben je het wel op dit moment. Op een persoon, eten, dier, schoenen, geuren, een bepaald liedje of heel stiekem wel op je bed. Dat gevoel van verliefdheid is een bijzonder ding. Je kunt er zelfs ziek van zijn, zo intens dat je er geheel door wordt meegesleept. Maar toch, houden we ervan.

Ik persoonlijk kan heel blij worden bijvoorbeeld van spontane avondjes uit, een nacht danst en op je mooist meezingt like you just don’t care, de grootste lol kunnen hebben met vriendinnen om helemaal niks en eigen humor die verder niemand begrijpt, diepgaande gesprekken die juist wél ergens over gaan, muziek opnieuw ontdekken van duizend jaar geleden en nog elk woord mee kunt zingen (Keyshia Cole, memories hell yeaaah) en ik denk nog heel veel meer kleine dingen die alles net even wat leuker maken.

De lente en het begin van de mooie zomerse dagen, daar is iedereen verliefd op denk ik. Iedereen komt tot leven, gaat naar buiten en hijst zich in de meest zomerse outfit creaties.

Laatst zat ik in het park toen het hier ook eindelijk lente was met een heerlijk zonnetje op je gezicht. Toen viel me op dat al die schattige oude stelletjes zo op elkaar lijken, wat kleding betreft. Ongetwijfeld ook als personen. Ik vind dat zo mooi om te zien altijd, hoe ze dan nog steeds zo verliefd hand in hand kunnen lopen op een zonnige zondag in het park. Love it.

Verliefd op het eerste gezicht was ik op dit paarse jasje. Volgens mij is het jasje inmiddels al twee jaar oud en draag ik het veel te weinig. Maar dat maakt het dan ook wel weer meer bijzonder als ik het dan weer wel draag!

Waar ik dan weer iets minder verliefd op ben is het gevoel op dinsdagochtend alsof het maandochtend is.. Laten we zeggen dat het Paasweekend goed bevallen is! En nu weer back to reality… Laatste herkansingen en examens komen eraan, dus ik zal maar eens beginnen aan de studie.

En ja misschien ben ik stiekem ook wel een beetje verliefd, maar op wat… Houd ik lekker voor mezelf.

Liefs,
Chantal
XXXX

Geef een reactie