PERFECT BROWS

Perfecte wenkbrauwen, dat is misschien wel het belangrijkste van je gezicht. Wenkbrauwen geven het meeste karakter en vorm aan je gezicht. Met epileren of harsen creëer je een goed model in je wenkbrauw en met een wenkbrauwpotlood of poeder kan je de wenkbrauw bijwerken en egaal maken.

pincet

DE VORM
Aller eerst is het belangrijk om te weten dat de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen bij iedereen anders is. De ene heeft van nature dikke wenkbrauwen, de ander dunne. Het is daarom ook belangrijk dat je goed bepaald welke vorm het mooiste past bij jou gezicht. Als je zelf aan de slag gaat met epileren is het heel belangrijk dat je goed blijft kijken. Telkens als je een haartje weghaalt check je even hoe de wenkbrauw eruit ziet. Je kan namelijk echt de vorm van je wenkbrauw verpesten door een haartje teveel weg te halen. Mocht je het moeilijk vinden om het zelf te doen of durf je het niet aan laat je wenkbrauwen dan door een schoonheidsspecialiste epileren. Er zit dan gelijk een goed model in en je kunt ze daarna makkelijker zelf bijhouden door telkens de haartjes die terug groeien weg te halen.
Zorg dat je een genoeg licht hebt en goede pincet hebt met een scherpe punt. Hierdoor kan je veel makkelijker de haartjes pakken, vooral de kleine haartjes die net terug gegroeid zijn. Als je de huid strak trekt met twee vingers, dan is het epileren iets minder pijnlijk. Nog een belangrijk punt is hoe je de haar eruit trekt. Trek het haartje met de haargroei richting eruit en niet ertegen in, zo kan een haartje namelijk afbreken.

pencils

BIJTEKENEN
Na de wenkbrauwen in een perfect model te hebben gebracht maak je ze helemaal perfect door ze bij te werken. Je kunt de wenkbrauwen donkerder maken en eventuele gaatjes in je wenkbrauwen opvullen. Ook kun je de wenkbrauwen evt. iets langer maken. Zorg ervoor dat je een kleur uitkiest die bij je huidskleur en haarkleur past. Een manier om de wenkbrauwen bij te tekenen is met een wenkbrauwpotlood. Een potlood werkt makkelijk en snel en is handig mee te nemen zodat je ze evt nog bij wilt werken. Een ander product wat je kan gebruiken is wenkbrauwpoeder. Een poeder geeft een zachter resultaat en is perfect al je de wenkbrauwen alleen maar wilt opvullen. Voor verlenging is een potlood aan te raden.

Liefs,
XXXX

Denise

Geef een reactie